Fiica ambasadorului episodul 11 (rezumat)

12,413

Sancar a găsit-o pe Isabel la spitalul psihiatric unde Nare a fost internată cu Melek în urmă cu 8 ani.
O întreabă dacă Nare a fost internată și atunci când el a sunat-o și i-a răspuns un bărbat, iubitul ei.
Isabel îi spune povestea lui Othello si Desdemona ca să îl facă să înțeleagă că Akin a profitat de slăbiciunile lui, gelozia și bănuiala. Îi spune să caute răspunsurile în inima lui apoi pleacă. Akin a ajuns și el în Elveția iar Sancar îl observă mergând după Isabel și îl prinde.
Îl întreabă ce i-a făcut lui Nare și de ce a fugit din Muntenegru. Akin îi spune că Nare l-a înjunghiat fiindcă a încercat să o oprească atunci când ea a vrut să meargă în Turcia să împiedice nunta lui.
În furia lui, Sancar o dă de gol pe Nare spunându-i lui Akin că este în Mugla.
Personalul de la spital îl ajută pe Akin și Sancar este arestat.
Gediz trimite avocatul după el.

Nare este îngrijorată știind că Sancar a plecat să afle adevărul despre trecut.
Acum are suficientă încredere în Gediz pentru a-și dezvălui în sfârșit toate secretele și îi spune despre zilele petrecute în spitalul de psihiatrie.

Akin o sună pe Muge să o întrebe dacă Nare este în oraș. Muge îi spune că știe ce i-a făcut lui Nare și că a văzut înregistrarea. Akin se întreabă dacă și Sancar a aflat și se întoarce în Turcia.

Sancar o întreabă pe Nare de ce l-a înjunghiat pe Akin. Nare îl întreabă și ea de ce s-a căsătorit.
Uimit de întrebarea ei, Sancar se gândește că Akin a avut dreptate, că ea a vrut să oprească nunta. O întreabă de ce nu a putut să ajungă cu 5 minute mai devreme și îi spune disperat că își va pierde mințile. Nare îi zice că ea a încercat să și le piardă dar nu ajută la nimic apoi îi spune că va continua să lucreze în port pentru că nu îi pasă de condițiile unui bărbat însurat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.