Fiica ambasadorului episodul 12 (rezumat)

10,854

Sancar este tot mai aproape de a afla adevărul. Are o mulțime de întrebări care au același răspuns: de ce a mers Akin la Isabel, de ce a încercat să o oprească pe Nare când a vrut să împiedice nunta, de ce a folosit-o pe Muge și a fost mereu pe urmele lor? Îi spune lui Nare că nu mai știe ce să creadă și fiindcă o presează cu întrebările, ea face o cădere nervoasă și îi spune că s-a săturat de întrebări și de bănuielile lui și că incertitudinea îi va fi pedeapsa lui.
Sancar o îmbrățișează iar când se liniștește, Nare îl roagă să lase totul în urmă și să se preocupe amândoi de fiica lor, să îi ofere o viață stabilă.

Sancar continuă să îl caute pe Akin. Gediz este și el pe urmele lui Akin fiindcă i-a promis lui Nare că îl va împiedica pe Sancar să ajungă la el și să îl ucidă. Gediz vrea să îi ceară socoteală pentru Muge și apoi să îl predea poliției.
Guven și Kerem, șoferul lui, sunt singurii care știu unde este Akin și încearcă să obțină cât mai mulți bani de la Gediz și de la Sancar pentru această informație.

Fiindcă Nare insistă să lucreze în port, Sancar îi spune lui Gediz că e de acord și cu asta. Gediz nu prea îl crede iar Sancar îi spune că motivul pentru care nu îl ucide este faptul că e sincer, fiindcă i-a spus că s-a îndrăgostit de Nare și atâta timp cât continuă să fie sincer și nu joacă jocuri, îl va lăsa în viață.
Sancar nu știe că Gediz a constrâns-o pe Nare să lucreze în port. Fără să știe ei doi, Sancar plănuiește să cumpere o altă companie pentru Nare, ca să nu mai lucreze cu Gediz.
Deținătorul companiei este Kahraman, un vechi dușman de-al lor, care o învinuiește pe Muge pentru accidentul în care a murit soția lui.

Akin s-a întors în Turcia și o atrage pe Zehra într-o capcană.
Kavruk, care e îndrăgostit de Zehra, e foarte supărat când ea îi povestește entuziasmată că a cunoscut un tip și merge la întâlnire cu el.
Akin o invită la pensiunea unde este cazat, mințind că vrea să i-o prezinte pe mama lui. Kavruk o conduce la întâlnire și fiind îngrijorat pentru ea, o așteaptă în parcare.
Tot în acea seară, Gediz află de la Guven unde este Akin și merge după el împreună cu Nare. Muge aude convorbirea lor și merge și ea la pensiune.
Între timp, Sancar află că Guven s-a înțeles cu Gediz și cu Nare să nu îi spună unde e Akin, pentru o sumă mai mare de bani dar află și locul unde este Akin.
Zehra reușește să scape de Akin care a vrut să o abuzeze. Chiar atunci ajunge Sancar și împreună cu Kavruk o găsește în camera lui plângând.
Akin fuge iar Muge îi iese în cale cu mașina și îl salvează dar când ajung acasă la ea, îi dă un somnifer și îl închide într-o anexă a casei.
Sancar o duce acasă pe Zehra. Îi spune lui Kavruk să rămână la pensiune și să îi transmită lui Nare când ajunge că a scăpat de chinul incertitudinii.
Nare se duce la cabană unde o așteaptă Sancar devastat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.