Fiica ambasadorului episodul 13 (rezumat)

14,567

După 9 ani, Sancar a aflat în sfârșit adevărul. Nare, care a așteptat ziua aceasta atât de mult, este copleșită de regretele lui și îl îmbrățișează.
Cei doi plâng împreună dar nici Nare nu-l poate ierta pe Sancar, nici Sancar nu se poate ierta.

Nare încearcă să-l facă să renunțe la răzbunare dar Sancar e hotărât să-l pedepsească pe Akin și să se pedepsească pe el. Nare îi spune că a plătit destul pentru că nu a crezut-o prin faptul că a pierdut-o pe ea pentru totdeauna și a pierdut primii ani din viața fiicei lor. Îi spune că ea nu vrea răzbunare ci vrea să fie amândoi alături de Melek însă nimic nu-l poate convinge pe Sancar.

Sancar îi spune lui Kavruk că îl va ucide pe Akin și i le încredințează pe Halise și pe Zehra.
Halise a aflat că Kavruk este îndrăgostit de Zehra și nu are de gând să își căsătorească fiica cu un servitor. Îi spune lui Kavruk că nu este demn de ea și îi dă de ales, ori să plece de la conac ori să accepte să îl căsătorească cu o fată aleasă de ea.
Kavruk nu poate pleca din cauza promisiunii făcute lui Sancar și acceptă să se însoare.
Halise o convinge pe Eșe să se căsătorească cu el, oferindu-i o casă în centru, complet mobilată.

Sancar îl prinde pe Kerem și încercând să afle de la el unde este Akin, află că a vrut să o abuzeze din nou pe Nare atunci când ea l-a înjunghiat.
Se duce imediat la Nare și fiindcă insistă foarte mult, ea îi arată și lui înregistrarea camerei de supraveghere din acea zi.

Menekse îi cere lui Necdet să îi fotografieze pe Nare și pe Gediz împreună.
Necdet îi surprinde atunci când Gediz o consolează pe Nare după ce ea s-a întors supărată de la cabană și îngrijorată pentru Sancar.

Muge îl pedepsește pe Akin în felul ei.
De când l-a prins, nu mai plânge toată ziua și revine la normal, ceea ce îl face pe Gediz să se întrebe dacă nu cumva ea l-a salvat de la pensiune și s-au împăcat. El îi spune servitoarei să o urmărească tot timpul și să îi spună ce face și cu cine vorbește la telefon.
Sancar îi cere și el servitoarei același lucru și probabil îi oferă mai mulți bani pentru că atunci când servitoarea îl găsește pe Akin, îl anunță pe Sancar.
Gediz i-a dat lui Nare mașina lui Muge iar Nare găsește telefonul lui Akin în mașină și își dă seama că Muge știe unde este.
Îi spune lui Gediz iar el vorbește cu Muge și o convinge să-i zică unde-l ține.
Muge îl duce la el dar Sancar a ajuns înaintea lor și l-a luat.
Între timp, Nare tocmai a aflat de logodna lui Kavruk care are loc în acea seară și merge la conac să îi spună lui Sancar că din cauza răzbunării lui, prietenul lor Kavruk e nevoit să se însoare cu o femeie pe care nu o iubește.
Sancar ajunge și el acasă în mijlocul petrecerii de logodnă. Uluit, îl întreabă pe Kavruk de ce a acceptat căsătoria cu Eșe. El și-a dat seama de mult că Kavruk o iubește pe Zehra și îi spune că dacă și ea l-ar fi iubit, el ar fi fost de acord cu căsătoria lor.
Fiindcă Kavruk e hotărât să se însoare cu Eșe, Sancar le face chiar el logodna.
Când Nare și Gediz ajung la conac, toți invitații primesc fotografiile cu ei făcute de Necdet.
Sancar își dă seama că soția lui este în spatele acestui lucru. Îi verifică telefonul și când vede că l-a pus pe Necdet să-i urmărească și să-i fotografieze, se desparte de ea și îi spune să plece, în fața tuturor.
Menekse o atacă furioasă pe Nare apoi Elvan, care locuiește la Nare de când s-a despărțit de Yahya, o bate pe Menekse.
Nare începe să-i explice repede lui Sancar că nu este nimic între ea și Gediz dar el îi spune că o crede și că îi pare foarte rău pentru tot.
În scena finală, Gediz îl întreabă pe Sancar dacă el l-a luat pe Akin. Nare așteaptă îngrijorată răspunsul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.