Fiica ambasadorului episodul 14 (rezumat)

12,201

La petrecerea de logodnă a lui Kavruk, Nare și Gediz îl întreabă pe Sancar ce a făcut cu Akin iar el le spune că încă este în viață.
Fiindcă invitații povestesc între ei despre fotografia cu Nare și Gediz, Sancar le spune că nu este nimic între ei și că nu mai vrea să audă discuții despre asta.
Nare li se alătură la petrecere și îi spune lui Sancar că va face tot posibilul să-l împiedice să se răzbune.
Halise își cere scuze de la Nare în fața invitaților pentru ce a făcut Menekse și pentru ce i-a făcut ea.
Menekşe îl imploră pe Sancar să o nu o părăsească dar el e decis să divorțeze. Nici Halise nu o mai ajută pe Menekse și îi spune să accepte divorțul.

Gediz îl urmărește pe Sancar ca să afle unde îl ține pe Akin dar Kavruk îl ajută pe Sancar să îl îndrume pe Gediz într-o direcție greșită.
Sancar merge la Akin și îi spune că după ce își rezolvă ultimele lucruri, își vor lua pedeapsa amândoi.
Când se întoarce acasă, e surprins să o găsească pe Nare acolo.
Nare îi spune că fiica lor va cădea de multe ori în viață, se va îmbolnăvi, va suferi și are nevoie ca el să fie alături de ea. Îi spune și cât de greu i-a fost ei pentru că tatăl ei nu i-a fost alături niciodată. Sancar e profund afectat dar nu se răzgândește.

Atunci Nare le spune lui Elvan și lui Zehra situația și le cere ajutorul.
Elvan găsește o soluție imediat, se oferă să-l găsească ea pe Akin și să-l împuște, spunând că oricum nu are nimic de pierdut.
Zehra se supără pe Kavruk pentru că îl ajută pe Sancar. Ea nu îi spune lui Sancar că știe, dar este pe urmele lui la fiecare pas.
Nare o trimite pe Melek cu Sancar la companie pentru a-l ține ocupat cât timp Gediz îl caută pe Akin.

Sancar e furios pe Gediz pentru acea fotografie și îi spune că nu îi permite să o consoleze pe Nare. Atunci Gediz îi spune că nu e o încântare să o consoleze pe Nare când plânge pentru el și că dacă merge până la capăt cu răzbunarea, nu va mai permite ca Nare să plângă pe umărul lui pentru el adică îi dă de înțeles că el o va cuceri și o va face fericită.
Zehra aude discuția lor și îi spune lui Elvan că Gediz s-a îndrăgostit de Nare.
Elvan îl avertizează pe Gediz în felul ei să uite de Nare dar Gediz o amenință că dacă îi spune ceva lui Nare, atunci îi va cunoaște adevărata față.

Sancar își pregătește testamentul.
Îi dă un ultim sfat lui Yahya, să se împace cu Elvan.
Îi promite lui Necdet că îl va plăti lunar, tot restul vieții, dacă o ține pe Menekse departe de Nare și de familia lui.
Lui Guven îi oferă bani ca să îi dea lui Nare custodia lui Melek.
Guven se aliază cu Kahraman împotriva lui Sancar.
Gediz îl caută pe Akin prin toate locurile unde ar fi putut să îl ducă Sancar.
Elvan încearcă și ea să îl facă pe Sancar să se răzgândească, lovind într-un punct sensibil. Îi spune că înainte de a-și duce planul la capăt, ar trebui să le facă logodna lui Gediz și lui Nare.
În cele din urmă, Nare îi zice lui Sancar că îl va ierta dacă nu îl ucide pe Akin. Sancar se bucură dar apoi înțelege din privirea ei că nu îl poate ierta.

Atunci Nare îi propune lui Sancar să meargă la picnic cu fiica lor, în locul unde s-au logodit ei, sperând că poate îl va face să se răzgândească sau dacă nu, măcar să îi rămână o amintire frumoasă lui Melek.
După ce petrec un timp frumos în familie, la picnic, Sancar pleacă spunând că revine imediat. Își ia rămas bun de la Kavruk și se duce la Akin.
Pe când să îl ucidă pe Akin, Gediz îl găsește și îi spune că dacă o face, el își încalcă promisiunea și se însoară cu Nare.
Nici asta nu-l oprește pe Sancar pentru că e sigur că Nare nu va iubi pe nimeni în afară de el.
În ultimul moment, Nare ajunge la ei. A luat-o pe Melek cu ea și reușește să îl oprească pe Sancar.
Între timp, Loki îi spune lui Menekse că l-a văzut pe Sancar la picnic cu Nare și fiica lor și că erau tare fericiți. Lui Menekse i se face rău și își pierde cunoștința. Este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.