Fiica ambasadorului episodul 15 (rezumat)

13,016

Halise o duce pe Menekse la conac când află că este însărcinată. Medicul le spune că sarcina este cu risc și trebuie să se odihnească și să nu se supere.
Menekse îi spune lui Halise că nu mai are încredere în nimeni după ce au scos-o afară și vrea ca mama ei să rămână la conac.
Loki o vizitează pe Menekse, fiind îngrijorat pentru ea. Gulsiye îi aude povestind și când află că e fostul ei iubit, face un plan împotriva ei și îi propune lui Loki să-l ajute să se angajeze la conac.

Nare și Melek l-au oprit pe Sancar care a vrut să îl ucidă pe Akin. În timp ce el le conduce acasă, Gediz rămâne cu Akin. Cedează furiei și îl lovește pentru tot ce le-a făcut lui Nare, Muge și Zehra.
Când Sancar se întoarce la ei, Akin îl provoacă pe Gediz să spună că i-o va lua pe Nare dar din răspunsurile lui Gediz, Sancar înțelege că prietenul său nu îl va trăda.
Sancar a ajuns chiar la timp pentru a-l opri pe Gediz care vrea să îl ucidă pe Akin. Sancar îl lovește și el și-l va ține câteva zile acolo să se recupereze apoi îl va preda poliției.

Muge o convinge pe Nare să o ducă la Akin.
Guven îi spune lui Kahraman că Akin l-ar ajuta cu plăcere să-și salveze compania ca să nu fie nevoit să i-o vândă lui Gediz și lui Sancar. Ulterior, cei doi îl urmăresc pe Gediz și îl găsesc pe Akin.

Sancar a aflat de la Gediz că Nare a spus că nu va putea trăi dacă el pățește ceva. Începe să își facă speranțe de împăcare și îi dă întâlnire la cabană.
Când se întoarce acasă află că Menekse este însărcinată. E devastat fiindcă nu poate să divorțeze de ea și nu știe cum să le spună lui Nare și lui Melek.
Seara, Nare îl așteaptă la cabană dar Sancar nu poate să meargă la ea.
Nare se întoarce dezamăgită acasă. Povestind cu Elvan, își dă seama că Sancar s-a înțeles cu agentul imobiliar să îi ceară un preț mai mic pentru chirie și restul sumei îl achită el.
Următoarea zi, Nare și Elvan închiriază o altă casă și se mută.
Gediz îi trimite adresa lui Sancar și îl sfătuiește să vorbească cu Nare, înainte de a afla de la altcineva.

Sancar merge la Nare și îi spune că Menekse e însărcinată.
Nare îi spune că mereu a căutat măcar un motiv ca să îl ierte chiar dacă s-a jurat că nu o va face dar asta e prea mult și nu îl va putea ierta.
Pentru prima dată, reușește să se uite la sine, la Sancar și la toate experiențele din ultimii nouă ani din exterior și să realizeze că dragostea lor este cu adevărat imposibilă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.