Fiica ambasadorului episodul 19 (rezumat) Gediz ii marturiseste sentimentele lui Nare

11,325

Nare îi spune lui Gediz să o ducă acasă. Știind că Gediz vrea să-i mărturisească sentimentele lui, Sancar îl lovește pe Gediz și o duce înapoi în casă.

Akin se întoarce la Kahraman și îi cere să-l ajute s-o răpească din nou pe Nare altfel îi va zice lui Sancar că el l-a ajutat.
Akin vrea să se alieze cu Menekse. La rândul ei, și Menekse vrea să-l găsească pe bărbatul care a răpit-o pe Nare.
Kahraman o vizitează pe Nare la conac apoi sub pretext că vrea să o felicite pe Menekse pentru sarcină, vorbește și cu ea și îi spune că o poate ajuta să scape de Nare. Îi lasă cartea de vizită și îi zice să-l caute următoarea zi.

Elvan îi spune lui Sancar că Yahya l-a ajutat pe Akin. Sancar e sigur că Kahraman i-a înscenat asta lui Yahya dar se preface că îl crede vinovat pe Yahya.
Sancar merge după Melek, care este acasă la Gediz. Fata încă e supărată pentru că va avea un copil cu Menekse și îi spune că îl va ierta dacă divorțează și se căsătorește cu mama ei.
Nare rămâne la conac dar îi zice lui Sancar că îi va face zile grele până când o va trimite chiar el de acolo.
Seara, se alătură familiei la masă și îi spune lui Sancar că nu este mai în siguranță acolo, amintind ce i-au făcut Halise, Menekse și Necdet.

Elvan îi povestește lui Nare că Sancar s-a căsătorit cu Menekse ca să salveze căsnicia ei fiindcă erau discuții că Yahya trebuie să divorțeze de ea pentru că nu poate să aibă copii iar Halise voia un nepot care să ducă mai departe numele familiei.
Nare le spune lui Elvan și lui Zehra povestea ei și cum Sancar a părăsit-o.
Următoarea zi, Elvan și Zehra, împreună cu Gediz, o ajută să plece din conac fără să știe Sancar.
Menekse se duce la Kahraman și îl întâlnește pe Akin.
Gediz o duce pe Nare la locul lor de pe faleză și îi mărturisește sentimentele.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.