Fiica ambasadorului episodul 20 (rezumat)

16,381

Gediz îi spune lui Nare că o iubește. Nare îi zice că nu poate avea încredere în iubirea lui pentru că așa cum azi și-a trădat prietenul pentru iubire, așa mâine își va trăda iubirea.
Între timp, Sancar află că Nare a plecat cu Gediz și îi caută peste tot.
Seara, Nare se întoarce acasă la el.
Sancar e surprins iar ea îi spune că a aflat că Yahya l-a trădat și s-a întors pentru că vrea să îi fie alături dar după ce primește custodia, pleacă în Elveția.
Îl asigură că Melek îl va vizita dar el vrea ca Nare să rămână și îi spune că dacă insistă să plece, atunci va folosi la procesul pentru custodie, actul fals întocmit de Akin care atestă că are probleme psihice.

Refika află că Gediz s-a îndrăgostit de Nare și îi spune lui Halise. Amândouă sunt îngrijorate că fiii lor vor deveni dușmani și că se va termina cu vărsare de sânge.
Nare le spune că nici ea nu vrea ca familiile lor să devină dușmane din cauza ei și dacă o vor ajuta să câștige custodia, va pleca din țară. În plus, își va retrage plângerea împotriva lui Halise la procesul lor. Halise și Refika acceptă.

Loki o urmărește pe Menekse când se întâlnește cu Akin și află că vor să o răpească pe Melek și că Kahraman are un spion în casa lui Sancar. Menekse îl observă ascultându-i iar Kahraman își trimite oamenii după el însă Loki scapă.
Ulterior, Menekse îl minte pe Loki că vor fugi împreună și îl atrage în capcana lui Kahraman.
Lui Menekse i se face rău iar Kahraman o duce acasă la el și cheamă un medic.

Gediz află că Nare s-a întors acasă la Sancar. Se duce la ea și îi propune să uite tot ce i-a spus și să rămână în oraș iar el o va ajuta să ia custodia.
Nare refuză ajutorul lui pentru că nu vrea ca el să îl trădeze din nou pe Sancar. Ea speră că dacă pleacă în Elveția, Sancar și Gediz vor rămâne prieteni și își vor continua viețile ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Gediz îi zice că dacă ea insistă să plece, atunci va începe o nouă eră apoi îi spune lui Sancar că prietenia lor s-a sfârșit și a început dușmănia (într-un episod anterior, Sancar i-a zis lui Gediz că dacă îi mărturisește sentimentele lui Nare, vor deveni dușmani). Când aude asta, Sancar își dă seama că Gediz i-a spus lui Nare că s-a îndrăgostit de ea și îi spune că după Nare, el este cea mai mare pierdere a lui dar de acum vor fi dușmani.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.