Fiica ambasadorului episodul 21 (rezumat)

11,746

Sancar și Gediz sunt foarte supărați după ce prietenia lor s-a sfârșit dar amândoi sunt hotărâți să continue ca dușmani, să rupă parteneriatul și să se distrugă unul pe celălalt. Gediz vrea să ia înapoi chiar și conacul pe care i l-a dat lui Sancar.
Sancar îi povestește lui Nare cum Gediz l-a ajutat atunci când era devastat după pierderea ei.
Nare e decisă să nu permită ca din cauza ei să se încheie prietenia veche de secole dintre familiile Efeoglu și Isikli.
După ce vorbește cu Sancar, vrea să vorbească și cu Gediz. Sancar nu vrea să o lase să meargă la Gediz dar până la urmă o duce chiar el fiindcă știe că oricum nu-l ascultă și se duce singură iar el se îngrijorează că o va prinde Akin.
Nare îi spune lui Gediz că e foarte supărată pe el dar încă îl iubește ca pe cel mai bun prieten. Nu îi poate cere să nu o iubească dar vrea să încerce să îl împace cu Sancar.
Gediz îi spune despre prietenia lor și că nu și-ar fi imaginat niciodată că îl va trăda așa. Îi spune și că nu se va schimba nimic dacă pleacă ea ci dușmănia lor se va termina doar când pleacă el sau Sancar.

Menekse a pierdut sarcina dar cu ajutorul lui Akin, încearcă să ascundă lucrul acesta de Sancar și familia lui, ştiind că va fi dată afară din conac de îndată ce se va afla.

Yahya și Sancar încă se prefac că sunt certați fiindcă vor să dovedească faptul că Kahraman l-a ajutat pe Akin s-o răpească pe Nare.
Yahya se preface că este atât de supărat pe Sancar încât vrea să-i vândă lui Kahraman acțiunile lui.
Kahraman îi propune lui Akin să le cumpere dar întâi încearcă să înțeleagă dacă Yahya și Sancar sunt cu adevărat inamici, cu informațiile pe care le primește în secret din conac, de la Dudu.

Nare vorbește cu familiile lui Sancar și Gediz și le cere ajutorul la procesul de custodie.
Pe de altă parte, îi învață să refuze ruperea parteneriatului fiindcă ei toți dețin mai multe acțiuni decât băieții.
În timp ce toate acestea se întâmplă, tensiunea dintre cei doi îndrăgostiți crește pe zi ce trece, pe de o parte din cauza bătăliei pentru custodie, pe de altă parte din cauza geloziei lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.