Fiica ambasadorului episodul 23 (rezumat)

15,394

Deși Nare uită totul pentru o clipă și îl sărută pe Sacar, nu-l poate ierta.
Întâlnirea lor este întreruptă de Muge care a aflat că Gediz s-a aliat cu Kahraman împotriva lui Sancar și o cheamă pe Nare să îi spună. Ele împreună cu Elvan și cu Zehra, își continuă planul pentru a opri dușmănia dintre cei doi prieteni.
Nare le zice lui Gediz și lui Kahraman că ea va lucra la compania lor, așa cum hotărâse Sancar iar Muge va fi asistenta ei. Deși lui Kahraman și lui Gediz nu le place deloc această situație, nu au ce să facă.

Când Sancar se retrage de la conducerea companiei, Zehra candidează pentru postul de director împotriva lui Gediz.
Gediz încearcă s-o convingă pe Halise să voteze cu el, spunându-i că în lipsa lui și a lui Sancar, Kahraman le va distruge compania și ambele familii.

La conacul Efeoglu se fac pregătiri pentru nunta lui Kavruk.
Sancar îi spune lui Menekse că are o săptămână la dispoziție să își caute o casă pe care să i-o cumpere și să iasă din viața lui.
Sancar trebuie să grăbească planul pe care l-a făcut cu Yahya pentru a-l prinde pe Akin fiindcă Nare se hotărăște să folosească împotriva lui imaginile obținute de Gediz, în care el se preface că-l lovește pe Yahya.

Yahya petrece noaptea cu Dudu dar dimineața regretă și încearcă să scape de ea. În timp ce ei vorbesc, îl sună Elvan și menționează că e nevinovat într-o chestiune.
Dudu îi spune apoi lui Kahraman că e posibil ca Sancar să știe că nu Yahya este cel care l-a ajutat pe Akin s-o răpească pe Nare.

La petrecerea de henna a lui Kavruk și Ese, Menekse și Akin încearcă s-o răpească pe Melek. I-au dat somnifere dar nu pot să plece din cauza mulțimii.
Sancar și Nare o găsesc pe Melek inconștientă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.