Fiica ambasadorului episodul 24 (rezumat)

14,777

În timp ce Sancar și Nare o duc pe Melek la spital, Gulsiye o prinde pe Menekse încercând să-l scoată pe Akin din conac.
Kahraman este foarte furios pe ei pentru că au încercat s-o răpească pe Melek și i-au pus viața în primejdie dar nu are de ales și îi ajută, fiind constrâns de amenințările lor.
Cu planul întocmit de el, Akin nu este prins de cei din conac care își dau seama că a fost acolo iar Menekse îi face pe Yahya și pe Dudu să recunoască aventura lor și îi înregistrează apoi o amenință pe Gulsiye cu asta, ca să păstreze tăcerea.
Deși Gulsiye nu ar vrea să se afle că sora ei l-a sedus pe Yahya, motivul pentru care nu spune nimic este că nu vrea ca Elvan, pe care o consideră ca pe o soră, să afle de trădarea soțului ei.
Când Nare și Sancar o întreabă despre limonada pe care au băut-o Melek și bodyguarzii, Gulsiye le spune că ea le-a pus somnifere și l-a ajutat pe Akin. Bineînțeles că ei își dau seama că minte și că acoperă pe cineva dar Sancar o concediază și îi spune că se poate întoarce când le va zice adevărul.

Melek este în stare gravă iar medicul le spune lui Nare și lui Sancar să se pregătească pentru că e posibil să nu supraviețuiască.
Urmează ore lungi de așteptare, în care Sancar se roagă și promite că dacă fiica lui va supraviețui, îi va da custodia lui Nare și le va lăsa să plece.
Următoarea zi, Melek se trezește.

Între timp, Yahya continuă planul lui Sancar și îl presează pe Kahraman să cumpere acțiunile spunându-i că altfel i le va vinde lui Gediz.
Sancar și Gediz iau o pauză de la ostilitatea lor pentru o zi și lucrează împreună pentru a-l face pe Kahraman să-l predea pe Akin.
Sancar îi spune lui Nare că-i cedează custodia și o lasă să plece fiindcă dacă ea și Melek vor fi fericite, și el va fi fericit.
Înainte de toate însă, trebuie să scape de Akin ca să nu meargă dupa ele în Elveția dar îi promite că nu îl ucide ci îl va preda poliției.
După aceea, Sancar se duce la cabană unde Gediz i-l aduce pe Akin.
Sancar îl urcă pe Akin pe stânca de pe care s-a aruncat Nare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.