Fiica ambasadorului episodul 27 (rezumat) Nare acceptă cererea în căsătorie a lui Sancar

17,243

Nare și Sancar sunt zdruncinați de trădarea lui Gediz, dar se confruntă cu un nou test înainte de a putea experimenta durerea acestei trădări. Fractura la coloana vertebrală a lui Sancar îl lasă față în față cu posibilitatea de a nu mai putea merge din nou. O perioadă grea de recuperare îi așteaptă pe cei doi iubiți, ceea ce îi determină să se țină strâns unul de celălalt.
Când Sancar începe din nou să meargă, o cere în căsătorie pe Nare iar de data aceasta ea acceptă.

Gediz avansează pe calea aleasă, zdrobindu-i pe toți.
Sancar scapă de acuzații fiindcă Akin nu este găsit.
Gediz ia legătura cu Sahra, sora lui Akin și o cheamă în oraș. Împreună vor să îl găsească și să-l facă pe Sancar să plătească.
Sahra este medic și participă la operația lui Sancar apoi se ocupă de el pe perioada recuperării care durează luni de zile. Astfel le câștigă încrederea apropiaților lui Sancar.
Tot Sahra o ajută pe Menekse să ascundă că a pierdut sarcina.
Pe de altă parte, Guven abia așteaptă ca Akin să fie găsit fiindcă i-a lăsat toată averea lui Nare prin testament.

Gediz vrea să falimenteze firma, ceea ce nu îi convine lui Kahraman.
Pentru a afla ce mai pune Gediz la cale, Kahraman îi cere lui Guven s-o cucerească pe Refika.

Elvan se duce acasă la Nare să vorbească cu Yahya după ce a aflat că a înșelat-o.
Chiar în acel moment, Dudu merge la el iar Yahya îi spune să-l lase în pace și că dacă a făcut greșeala să petreacă o noapte cu ea, asta nu înseamnă că va divorța de soția lui. Totuși, încă flirtează cu ea, bineînțeles neștiind că Elvan îi vede.
Elvan nu îl mai confruntă și multă vreme e foarte supărată dar nu spune nimănui motivul.
Când Sancar e externat, Yahya care încă locuiește în casa lui Nare, îl vizitează la conac. Atunci îi spune lui Elvan că îi este tare dor de ea și îi propune să se împace.
Elvan, care a așteptat momentul acesta săptămâni întregi, nu îi spune că știe de trădarea lui ci îl rănește spunându-i că ei nu îi este dor de el deloc și că ea s-a mulțumit cu el pentru că se gândea că nu merită unul mai bun, ea fiind doar o orfană și nu fiică de ambasador ca Nare, care să merite un bărbat precum Sancar. Îi zice că acum vrea și ea un bărbat care să-i facă inima să tresalte și că e mai bine să divorțeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.