Fiica ambasadorului episodul 28 (rezumat)

17,609

Sancar îi propune lui Nare să se căsătorească imediat dar apoi amândoi sunt de părere că nu mai vor o poveste de dragoste legendară ci vor să fie și ei un cuplu normal, să meargă la întâlniri, să aibă o nuntă tradițională și o căsnicie normală.

Elvan a așteptat până când Sancar s-a însănătoșit iar acum începe procedurile pentru divorț. E supărată pe Halise pentru că nu i-a spus că Yahya a înșelat-o. Doar lui Nare și lui Sancar le spune motivul pentru care divorțează iar celorlalți le spune că nu-l iubește pe Yahya.
Nare o ajută să-și învingă teama de singurătate și se mută împreună în casa ei.
Sancar îl ceartă pe Yahya pentru că a trădat-o.
Yahya îi spune lui Elvan că nu vrea să divorțeze iar ea continuă să-l rănească spunându-i că dacă n-a reușit s-o facă să-l iubească până acum, n-are rost să mai încerce.

Gediz îl urmărește pe Sancar ca să afle unde este mormântul lui Akin.
După câteva întâmplări haioase, mătușa lui Sancar, Feride se mută la conac pentru o perioadă.
Feride și Halise nu se înțeleg deloc.
De când Zehra a oprit nunta lui Kavruk, Halise nu i-a mai permis lui Kavruk să meargă la conac dar și el s-a încăpățânat să nu meargă, deși Sancar l-a chemat înapoi. Acum Feride îi spune lui Halise că atâta vreme cât ea va sta acolo, Kavruk va lucra la conac.

Kahraman începe s-o urmărească pe Sahra și află că locuiește la Menekse.
Astfel află și că Ceylan locuiește acolo de când s-au despărțit și o întâlnește dar nu-și dă seama că e însărcinată.

Gediz află că Nare a acceptat cererea în căsătorie a lui Sancar și e foarte supărat. Îi scrie mesaj că are nevoie să vorbească cu ea pentru ultima dată iar Nare îl invită la ea. Tot atunci merge și Sancar la ea și se întâlnește cu Gediz la poartă.
Între timp, Sahra este în vizită la Nare și îi dă o substanță care o face să spună adevărul și o întreabă despre Akin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.