Fiica ambasadorului episodul 29 (rezumat) Sancar si Nare se logodesc

11,332

Gediz și Sancar o vizitează pe Nare în același timp și se iau la bătaie în fața casei ei.
Sahra încearcă să afle de la Nare ce au făcut cu Akin însă nu obține răspunsurile așteptate.
Ulterior, Sahra îi spune lui Sancar că Nare e foarte supărată pentru că el va avea un copil cu Menekse și i se pare că este cu psihicul la pământ. Îl sfătuiește s-o ducă la psiholog dar Nare refuză să meargă. Atunci Sancar îi cere părerea lui Muge fiindcă și lui i se pare ciudat că Nare nu vorbește despre faptul că el l-a ucis pe Akin sau despre toate câte s-au întâmplat și bănuiește că nu l-a iertat cu adevărat. Muge îi spune că și ea crede că Nare se preface că este fericită și că fuge de problemele și traumele din ultimul timp ca și cum nu s-ar fi întâmplat, la fel cum a fugit în urmă cu 9 ani, refugindu-se în brațele lui.

Halise decide să meargă toată familia să o ceară pe Nare pentru a îndeplini tradițiile dar și pentru a-i ajuta pe Elvan și pe Yahya să se întâlnească și să discute.
La ceremonia de logodnă au loc și momente haioase fiindcă mătușa Feride și Kavruk refuză să dea fata, dar și un moment neplăcut odată cu apariția lui Menekse acolo pentru a anunța că vor avea un fiu.

Gediz avansează planul prin care vrea să-l facă pe Sancar să piardă totul, sperând că așa va împiedica nunta.
Dudu află că Yahya nu vrea să divorțeze, ceea ce înseamnă că procesul de divorț va dura mai mult.
Îi spune lui Elvan să obțină înregistrarea făcută de Menekse din care reiese că Yahya a înșelat-o, pentru că ar ajuta-o să divorțeze mai repede.
Elvan și Nare pornesc spre Menekse pentru a lua înregistrarea.
Loki o găsește pe Menekse și află că nu e însărcinată. Sahra apare în spatele lui și îl ucide. Tot atunci apare Sancar și o găsește pe Menekse inconștientă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.