Fiica ambasadorului episodul 3 (rezumat)

2,346

Tatăl lui Nare a luat-o pe Melek și au plecat în Muntenegru.
Sancar și Nare merg după ei cu primul avion însă nu îi găsesc acasă deoarece Guven se ascunde de Tibor, tipul căruia îi datorează bani și stă în casa unui prieten.
Când ajung în Muntenegru, Nare își dă seama că Sancar a căutat-o fiindcă știe unde este locuința ei.
Sancar îi spune că după ce l-a părăsit, a muncit pe brânci un an de zile pentru a face rost de bani de bilet și de pașaport și a mers după ea. Akin i-a spus că Nare locuiește în Elveția cu iubitul ei. Sancar nu a vrut să repete greșeala și să îl creadă pe Akin fără să vorbească cu ea și a insistat să o sune.
Nare era internată la un spital de boli psihice iar Akin aranjase cu un asistent de acolo să spună că este iubitul ei atunci când va suna Sancar. Tipul avea pregătită chiar și o înregistrare audio cu vocea ei, pentru a fi credibil.
Nare îi spune lui Sancar că nu a avut alt iubit în afara de el și că în noaptea când a părăsit-o, ea s-a aruncat de pe stâncă și și-a fracturat toate oasele iar în perioada dificilă de recuperare au internat-o într-un spital de psihiatrie.
Sancar vrea să o îmbrățișeze dar încă se luptă cu sentimentele lui și refuză să o creadă.
Amândoi sunt de acord să nu se mai certe și să încerce să se înțeleagă pentru fiica lor.
Pe măsură ce petrec timpul împreună, se apropie foarte mult.

Guven vorbește cu Nare la telefon și îi spune că îi va permite să își vadă fiica cu condiția să se întoarcă Sancar în Turcia. Melek le spune zona unde se află dar este întreruptă de bunicul ei.
Sancar refuză să le lase acolo pe Nare și pe fiica lor. Întreaga noapte, cei doi încearcă să reconstruiască traseul din informațiile primite de la Melek și adorm îmbrățișați.

Dimineața, Gediz care între timp își dă seama că s-a îndrăgostit de Nare, află unde sunt Guven și Melek de la cunoștințele lui din Muntenegru.
Guven o sună pe Nare și îi spune că o așteaptă la spital, să meargă să își ceară scuze de la Akin apoi o va duce la fiica ei. Akin intenționează să îi achite datoria doar când Nare acceptă să se căsătorească cu el.

Sancar și Nare o găsesc pe Melek cu ajutorul lui Gediz dar sunt prinși de Guven.
Sancar află de la Nare de datoria lui și îi oferă dublul sumei. Guven acceptă și îi lasă să se întoarcă în Turcia cu Melek.
Gediz îi întâmpină la aeroport și îl anunță pe Sancar că Menekse s-a întors la casa părintească după ce a aflat că a plecat în Muntenegru cu fosta iubită.
Sancar pleacă imediat după Menekse.
Când Nare ajunge la Gediz, toată familia lui Sancar este acolo și Elvan povestește cum Sancar a sunat și le-a cerut să plece fiindcă vrea să rămână singur cu soția lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.