Fiica ambasadorului episodul 31 (rezumat) Nare se desparte de Sancar

12,695

Sancar era pregătit pentru posibilitatea ca Gediz să încerce să-l falimenteze și și-a luat măsuri încă din ziua când au devenit dușmani, în consecință nu și-a pierdut compania. În plus, acum are dovezi împotriva lui cu care ar putea să-l bage la închisoare.
Gediz e dispus să facă orice îi cere, ca să nu folosească dovezile.
Sancar îi cere în primul rând să stea departe de Nare și în al doilea rând să-i vândă lui toate acțiunile și să plece. Nare îi pune și ea condiția să renunțe să mai caute mormântul lui Akin. Îi spune că chiar dacă altcineva îl găsește, va considera că el e implicat și-l va denunța.
Ulterior, Gediz află că Sahra a descoperit unde este mormântul lui Akin și trebuie s-o împiedice să-l denunțe pe Sancar.

Nare este supărată pe Sancar în ultimul timp și se distanțează de el. Temându-se că o va pierde, Sancar îi face o surpriză.
Cei doi merg la prima lor întâlnire și discută despre neînțelegerile lor.
Nare îi spune iubitului ei că o supără obiceiurile lor, precum faptul că familia lui s-a gândit să-i ia altă soție lui Yahya pentru că Elvan nu poate avea copii, dușmănia cu Gediz sau faptul că el a ales să se răzbune singur pe Akin creând o mulțime de probleme dar mai ales lucrurile pe care le-a făcut pentru a proteja onoarea fostei lui soții.
Sancar îi cere să se țină strâns unul de celălalt și să meargă înainte chiar dacă unele lucruri o supără, să plângă pe umărul lui.
Nare îl întreabă dacă măcar se va strădui să nu o mai rănească.
Întâlnirea lor e întreruptă de Menekse care e încolțită fiindcă Feride a mers la ea și insistă s-o consulte după ce a observat că ceva nu e în regulă cu sarcina ei. Menekse îi spune lui Sancar să meargă după mătușa lui altfel va chema poliția.
Nare se supără foarte tare când Sancar o lasă baltă la prima întâlnire și merge la Menekse.
Între timp, Halise grăbește pregătirile pentru nuntă fără să o consulte pe Nare.

Elvan intenționa să divorțeze după nunta lui Sancar dar după ce Yahya și Dudu îi spun că vor să se căsătorească, Elvan se enervează și le spune să aștepte mult și bine pentru că nu mai divorțează.
Ba mai mult, se va întoarce la conac odată cu Nare, după nuntă dar îi pune lui Halise condiția să nu-l primească pe Yahya în casă. Îi dă de înțeles că poate îl va ierta pe viitor.

Gediz vrea să-l mute pe Akin fără să știe Sahra dar Kahraman îl amenință că îi va spune și îl șantajează pentru o sumă mare de bani.
Sahra, anunțată de Kahraman, aude toată discuția lor și află că Gediz o trădează.
Kahraman o șantajează și pe ea și după ce își va obține banii de la Gediz, o va lăsa să-l denunțe pe Sancar.

În seara petrecerii de henna, Nare îi spune lui Sancar că în trecut a mers la el să îi vindece rănile sufletului dar el a rănit-o mai rău iar acum după trădarea lui, din nou s-a refugiat la el sperând că vor fi fericiți împreună. Îi spune că nu mai vrea să se prefacă că este fericită și nu se poate căsători cu el. Îi dă inelul înapoi dar îi spune să-l păstreze pentru că se va întoarce la el după ce își va vindeca singură rănile.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.