Fiica ambasadorului episodul 4 (rezumat)

4,607

Când Nare află că Sancar s-a întors la soția lui, decide să îl scoată din inima ei și merge la cabană și șterge gravura numelor lor pe care a făcut-o el pe copac, ca promisiune că nu o va trăda niciodată.
Se întoarce spre dimineață și îl găsește pe Gediz dormind la ușa camerei ei. El nu știa că a fost plecată toată noaptea și a stat acolo ca să o protejeze de mama lui Sancar care este furioasă pe ea și a vrut să facă scandal.
Gediz îi bandajează rănile de la mâini pe care și le-a făcut la cabană.
Nare vrea să îi ofere fiicei ei viața stabilă pe care ea nu a avut-o și îl roagă să o ajute să-și găsească un loc de muncă în oraș.

Sancar, care a petrecut noaptea cu soția lui, este distrus pentru că a trădat-o pe Nare.
Când se întâlnește cu Nare mai târziu și ea îi reproșează că a trădat-o, el îi spune că s-a întors la soția lui fiindcă se teme să nu o creadă pe ea, pentru că dacă o va crede, nu o va lăsa niciodată. Nare îi spune că este prea târziu să o creadă.
Melek acceptă să locuiască la Sancar până când Nare se angajează și închiriază o locuință dar Sancar nu intenționează să îi lase custodia lui Nare.

Akin se asigură că Guven pierde toți banii de la Sancar la jocuri de noroc.
Guven apelează din nou la el pentru datoria pe care o are la Tibor.
Akin îl minte că-l va ajuta și aranjează să se afle de datoriile lui și să fie concediat.

Gediz o ajută pe Nare să se angajeze la un hotel însă Sancar află și vorbește cu proprietarul hotelului să o concedieze apoi se asigură că nu o va angaja nimeni din oraș.
Gediz îl întreabă de ce face asta iar Sancar îi spune că vrea să o facă să plece din oraș fiindcă el suferă foarte mult când este atât de aproape de ea.
Lui Gediz îi pare rău de prietenul său și îi promite că o va convinge pe Nare să plece însă mai târziu în acea zi, Nare îi spune toată povestea ei.
Gediz se înfurie pe Sancar pentru că nu a crezut-o și pentru suferința pe care i-a provocat-o. Îi spune lui Nare că o va ajuta să se stabilească în oraș dacă dorește dar el este singurul care îndrăznește să îl înfrunte pe Sancar, deci e singurul care îi poate oferi un loc de muncă.
După multe insistențe, Nare acceptă să lucreze în compania lui Gediz și a lui Sancar.

Următoarea zi dimineața, Sancar o întâlnește pe Nare în birou și află că este noua lor angajată.
Îl cheamă afară pe Gediz și îl întreabă cum a putut să îi facă așa ceva.
Cei doi se luptă iar Gediz spune că s-a îndrăgostit de Nare. Șocat și dezamăgit de trădarea lui, Sancar îi zice că prietenia lor și parteneriatul dintre ei s-au încheiat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.