Fiica ambasadorului episodul 40 (rezumat)

21,583

Sancar îi povestește lui Mavi despre Nare apoi Mavi îi spune că ea și-a pierdut fiica de 9 ani într-un accident rutier în urmă cu 8 luni.
După aceea, Sancar vrea să o ducă în Grecia, după cum i-a promis dar nu pot pleca fiindcă Mavi este arestată pentru că a folosit documente false.
Sancar îl convinge pe comisar să-i permită să stea cu ea cât este reținută. Mavi îl întreabă de ce o ajută iar el îi spune că a realizat că de fapt și el are nevoie de compania ei.

Mavi este eliberată în aceeași zi dar trebuie să rămână în oraș pentru o perioadă.
Halise se face foc și pară când află că nu a plecat. E hotărâtă să scape de ea și o implică pe Melek în planul ei.
Împreună cu ea merg să o invite la conac, la cină.
Mavi acceptă invitația iar Halise îi pune o mulțime de întrebări pentru a afla cine este și cu ce scop se află în oraș și îi dă de înțeles că nu este de acord cu prietenia dintre ea și Sancar.
Chiar și după ce află că și-a pierdut fiica, atitudinea ei față de ea rămâne aceeași.
Prin urmare, Mavi se distanțează de Sancar.

Următoarea zi, Mavi se angajează la cafeneaua lui Bora.
Elvan face ultimele pregătiri pentru deschiderea plafarului ei. Se întâlnește din nou cu Bora și nu se poate abține să nu se întrebe despre acest tip care a intrat brusc în viața ei.

După o serie de întâmplări, Kahraman își cunoaște fiul și este tare fericit. Se pare că nu a vrut să aibă un copil pentru că soția lui era însărcinată când și-a pierdut viața în accident iar el se temea că dacă mai pierde încă un copil, nu va putea să își mai revină niciodată.
După ce își ia fiul în brațe, toate temerile lui se risipesc.
Se hotărăște să își ia familia și să se mute în alt oraș, să înceapă o nouă viață.

Mavi este cea care observă că Melek nu este bine și află că îi cade părul. Îi spune lui Sancar și îl sfătuiește să o ducă la un psihoterapeut.
Sancar merge în grabă acasă la Melek și vede că într-adevăr își pierde părul.
După aceea el merge la cabană, unde Mavi îl așteaptă și îl consolează fiindcă se învinovățește pentru starea fiicei lui.
Între timp, Melek se trezește și o aude pe Halise trimițându-l pe Nedim la cabană, să verifice dacă Sancar este acolo împreună cu Mavi.
Melek merge și ea la cabană și când îi vede împreună, e devastată fiindcă Sancar i-a promis că nu va permite nimănui să mai intre în cabană. Motivul supărării ei este de fapt teama că Sancar o va abandona la fel ca Nare, fiindcă e mereu plecat de acasă cu Mavi.
Disperată, pornește pe jos spre Guven. Cu ajutorul unui om care o găsește pe drum, ajunge la bunicul ei și îl roagă să o ducă la Nare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.