Fiica ambasadorului episodul 45 (rezumat)

10,418

În episodul anterior, Yahya a părăsit-o pe Dudu în ziua nunții iar Halise și Nedim au fost arestați după ce Guven și Sedat l-au convins pe Ahmet să depună plângere împotriva lor.
Yahya îi povestește lui Sancar cum Halise a schimbat testul ADN și l-a lăsat să creadă că copilul este al lui. Dudu este devastată când îl aude spunând că regretă că a pierdut-o pe Elvan. Din cauza supărării, pierde sarcina.

Elvan petrece noaptea cu Bora.
Ea își dorește o relație serioasă dar Bora îi spune că nu vrea să se grăbească ci să se cunoască mai bine întâi și să vadă pe parcurs încotro se îndreaptă relația lor pentru că el are deja 4 divorțuri.

În timp ce Sancar merge să se ocupe de cazul lui Halise, Mavi rămâne la conac cu Melek. Sedat o sună și îi spune că o va elibera pe Halise dacă pleacă cu el dar ea nu acceptă.

Când Elvan se întoarce la conac, Yahya îi spune că Halise i-a mințit pe amândoi și că el este infertil, nu ea.
Sancar îl convinge pe Ahmet să își retragă plângerea.
Sedat îi spune lui Sancar că Mavi și-a ucis bunica.
Sancar o întreabă pe Mavi despre asta iar la început ea se supără pentru că nu are încredere în ea dar când el îi spune că are probleme cu încrederea pe care vrea să și le rezolve, Mavi îi spune că nu este adevărat și îi povestește ce s-a întâmplat.
Mavi i-a povestit întâmplarea și lui Sedat când s-au cunoscut dar mai târziu el a folosit informația asta și slăbiciunile ei împotriva ei. De atunci ea nu a mai avut încredere în nimeni, până când l-a cunoscut pe Sancar.

Melek găsește certificatul de căsătorie și se bucură că s-au căsătorit dar se necăjește doar pentru că nu a participat și ea la nuntă.

Kavruk se hotărăște să o ceară în căsătorie pe Zehra.
Dudu refuză să plece din conac până se întoarce Halise.
Yahya vrea să se împace cu Elvan și se duce la ea cu un buchet de flori dar o găsește în compania lui Bora.

Sedat îl provoacă pe Sancar și se bat într-un loc public, apoi se înjunghie și minte că Sancar a făcut-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.