Fiica ambasadorului episodul 46 (rezumat)

9,607

Mavi este de față când Sancar și Sedat se luptă. Deși nu vede exact ce s-a întâmplat, ea îl crede pe Sancar când îi spune că nu l-a rănit pe Sedat și insistă să fugă, promițând că va dovedi că este nevinovat.

Sedat este dus la spital și operat. Guven îl caută pe Sancar peste tot.
Mavi, Yahya și avocatul se întâlnesc și stabilesc să caute în zonă înregistrarea unei camere de supraveghere care să fi surprins lupta.
Mavi învață să călărească și seara merge la Sancar cu calul ca să nu fie urmărită.
Următoarea zi, Mavi se hotărăște să vorbească cu Sedat fiindcă nu au găsit nici o dovadă pentru a-l salva pe Sancar.
Sedat acceptă să recunoască faptul că s-a rănit singur după ce ea îi spune că se va întoarce la el. Când el este externat, pornesc împreună spre secția de poliție ca să dea declarația însă pe drum el îi spune lui Mavi că nu intenționează să spună că Sancar e nevinovat fiindcă nu are încredere în ea și că vor merge altundeva.
Mavi îi spune că oricum Sancar va scăpa și că preferă să moară decât să se întoarcă la el. Apoi întoarce brusc volanul mașinii și fac accident.

Kavruk merge la Sancar și îi duce o înregistrare de la Mavi în care i-a spus că va merge la Sedat.
Omul lui Guven l-a urmărit pe Kavruk. Sancar îl observă și îl convinge să-l lase să meargă după Sedat ca să își salveze soția însă apoi Kavruk apare brusc alergând spre ei iar tipul se sperie și îl împușcă pe Kavruk.

Yahya îi vede pe Elvan și pe Bora împreună în plafarul ei și sare să îl bată pe Bora dar Elvan îl scoate afară spunându-i că e iubitul ei.
Mai târziu, acasă, Yahya își cere scuze de la Elvan pentru tot și mai ales pentru că își descărca pe ea furia pe care o avea pe Halise. Îi spune că niciodată nu s-a simțit demn de ea și a crezut că dacă află că el nu poate avea copii, îl va părăsi.
Îi spune și că o va aștepta dacă vreodată va dori să se împace.

Yahya îi dă lui Dudu casa în care au locuit dar ea îi spune că îl iubește și nu vrea casa dacă el nu este acolo.
După aceea, Dudu pleacă din conac dar nu renunță la Yahya. E convinsă că el o iubește doar că momentan e confuz și și-a pierdut încrederea în ea. De aceea, vrea să dovedească faptul că nu o interesează averea lui, căutându-și un loc de muncă însă din cauza legăturii ei cu Yahya, este refuzată când merge la interviu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.