Fiica ambasadorului episodul 5 (rezumat)

3,846

Sancar și Gediz cheamă avocații și împart acțiunile companiei lor, rupând parteneriatul.
Nare crede că s-au certat din cauza că Gediz a angajat-o și încearcă să vorbească cu amândoi. Își scrie demisia dar când Gediz îi zice că oricum Sancar nu-l va ierta, ea decide să rămână și să îi împace apoi să plece.

Nare este angajată ca specialistă în relații publice și află că japonezul cu care aveau o întâlnire de afaceri în acea zi, a anulat înțelegerea după ce i-a văzut certându-se.
Se întâlnește cu el și îl asigură că nu are nici un motiv de îngrijorare pentru că cei doi prieteni se vor împăca. Îi spune că îi va dovedi asta la festivalul care va avea loc peste două zile.

Sancar îi spune lui Nare că ea este ca un cutremur, a dărâmat tot în viața lui și el cu Gediz au rămas sub dărâmături.
Nare le cere ajutorul lui Muge și lui Elvan pentru a-i împăca.
Melek încearcă și ea să ajute, să îl convingă pe Sancar să meargă la festival dar sfârșește prin a se da de gol.
În cele din urmă, Nare îi spune lui Sancar că acceptă să locuiască în casa închiriată de el și să nu muncească. Sancar îi făcuse propunerea aceasta în episodul anterior.
Sancar îi spune că este de acord să nu strice parteneriatul cu Gediz dacă face asta. De fapt Nare plănuiește să plece din oraș cu Melek după festival.
Următoarea zi este festivalul.
Sancar îi spune lui Gediz că parteneriatul continuă însă prietenia lor s-a sfârșit. El știe că Nare minte și vrea doar să vadă ce are de gând să facă și dacă Gediz îl va trăda din nou.

Akin îl minte pe Guven că Sancar a aranjat să fie concediat.
El a adunat informații despre compania lui Sancar și Gediz și a găsit ceva nereguli. Îl instigă pe Guven să se întoarcă în Turcia și să îi denunțe.
Când îl vede pe tatăl ei în oraș, Nare își dă seama că pune ceva la cale. Intră în camera lui de hotel când el nu este acolo și găsește documentele apoi fuge într-un suflet la festival să îi anunțe pe Sancar și pe Gediz.
Mama lui Sancar i-a cerut lui Necdet să pună niște tipi să o atace și să o sperie ca să plece din oraș.
Nare este prinsă de ei dar reușește cumva să scape și să ajungă la festival.
Chiar atunci ajunge și poliția și îi arestează pe Sancar și pe Gediz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.