Fiica ambasadorului episodul 6 (rezumat)

7,092

Sancar îi spune lui Nare că el și Gediz sunt nevinovați și este uimit când Nare îi spune că îl crede, fără să se îndoiască deloc.
În timp ce ei sunt duși la secție și interogați, toate proprietățile lor sunt confiscate. Yahya merge repede acasă să ascundă banii din seif dar ajunge prea târziu.
Nare a fost atacată de tipii angajați de Necdet dar rănită fiind, refuză să meargă la spital și merge întâi în port cu Muge să salveze banii din seiful lui Gediz și documentele.

Familia lui Sancar pierde casa și este nevoită să meargă la Refika, mama lui Gediz.
Halise este și mai furioasă pe Nare când află că tatăl ei a făcut denunțul.
Nare încă locuiește la Gediz. Halise și Refika vor să o scoată afară din casă dar se răzgândesc când află câte a făcut pentru a-i avertiza pe Sancar și pe Gediz și cum a salvat banii lui Gediz.
Halise își dă seama că a fost atacată de tipii angajați de Necdet și regretă fiindcă a vrut doar să o sperie ca să plece din oraș, nu să îi facă rău.

Sancar și Gediz vor rămâne sub arest pe perioada investigațiilor care va dura câteva luni dar reușesc să convingă comandantul să îi elibereze 2 zile până la proces ca să îi găsească pe tipii care au atacat-o pe Nare.
În scurt timp îi găsesc pe cei trei și află că Necdet i-a angajat dar pe el nu reușesc să îl prindă.
Când Sancar îi spune lui Menekse, ea se preface că leșină. Sancar nu este mișcat și îi spune lui Halise să îi transmită când se trezește că va divorța de ea dacă are vreo legătură cu atacul.
După aceea, el și Nare merg la cabană după fiica lor, pe care au trimis-o acolo cu Zehra și Kavruk.
Apoi merg să îi ceară socoteală lui Guven.
Seara, după ce se întorc acasă, Gediz îi spune lui Nare că se vor întoarce la închisoare dimineața devreme, fără să spună familiei.
Dimineața, Nare își ia rămas bun de la Sancar și clarifică unele neînțelegeri din trecut.
Sancar îi spune că este vinovat, că într-adevăr a furat banii cu Gediz de la tatăl lui, deși mai târziu i-au returnat.
Akin s-a întors în Turcia. El și Muge sunt iubiți. Îi promite femeii că o va ajuta să recupereze ce au pierdut și că va începe prin a cumpăra casa lui Sancar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.