Fiica ambasadorului episodul 7 (rezumat)

13,359

Sancar și Gediz sunt duși la închisoare. Acolo se întâlnesc cu bunicul lui Kavruk și ne este dezvăluit cum s-a ajuns aici.
În urmă cu 7 ani, bunicul lui Gediz, pe patul de moarte i-a spus fiului său că bunicul lui i-a lăsat prin testament străbunicului lui Sancar, casa, livada de măslini și alte bunuri dar el și tatăl său au ascuns testamentul. Înainte de a muri, bătrânul a vrut să își îndrepte greșeala și să îi dea lui Sancar averea care i se cuvenea dar tatăl lui Gediz nu a vrut nici să audă de așa ceva.
Gediz a auzit discuția lor iar Muhsin Efe, bunicul lui Kavruk a fost și el martor.
Gediz i-a spus lui Sancar și împreună l-au jefuit pe tatăl lui Gediz. Astfel au făcut dreptate și și-au deschis afacerea dar ulterior au returnat banii.

Halise află și ea povestea de la Kavruk și își ia familia și pleacă din casa lui Refika.
Sancar care se teme pentru siguranța lui Nare, află unde se ascunde Necdet de la Loki, prietenul lui care este tot în închisoare. În scurt timp, Necdet este arestat. Ajunge în celula lui Sancar și îi spune că Halise i-a cerut să angajeze acei tipi să o sperie pe Nare ca să plece din oraș.
Loki o place pe Menekse și când află că s-a căsătorit cu Sancar, plănuiește să îl ucidă.

Akin știe toate secretele lui Sancar de la Muge. Îi face o vizită lui Nare și o amenință că le va face rău celor dragi ei dacă nu se căsătorește cu el.
Ulterior, Nare află de la Muge că ei sunt împreună de 9 ani dar nu au spus nimănui.
Nare își dă seama că Akin a folosit-o pe Muge pentru a afla informații despre Sancar.

Sancar îi spune lui Gediz și partea lui de poveste, de ce nu poate să o creadă pe Nare și că o iubește chiar dacă crede că l-a înșelat.

Îi spune că el nu are încredere în nimeni, deci nici pe Akin nu l-a crezut și l-a pedepsit și pe el. Gediz îl întreabă ce i-a făcut însă nu primește niciun răspuns.
Următoarea zi, Sancar și Gediz sunt eliberați.
Atunci Gediz află ce i-a făcut Sancar lui Akin. În urmă cu 8 ani, Sancar și bunicul lui Kavruk au făcut în așa fel încât să pară că Akin a furat banii de la tatăl lui Gediz. Astfel, în urma investigațiilor, ei sunt eliberați și în locul lor va fi arestat Akin.
Muge îl anunță pe Akin și îl ajută să se ascundă.
Sancar îi zice lui Gediz că asta nu înseamnă că o crede pe Nare ci simplul fapt că numele lui Akin a fost pus alături de numele ei, a fost destul pentru a-l face să plătească. Dacă ar crede-o pe Nare, l-ar ucide pe Akin.

După ce sunt eliberați, Nare își ia fiica și pleacă. Îi lasă doar o scrisoare de rămas bun lui Gediz.
Când ajunge la aeroport, îi trimite un mesaj lui Akin în care îi spune că pleacă și să o lase în pace pe Muge fiindcă nu îi mai este de folos. Îl provoacă să pornească pe urmele ei și să o găsească dacă poate. Ea speră că așa îl va îndepărta de cei dragi ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.