Fiica ambasadorului episodul 8 (rezumat)

8,591

Sancar este devastat când află că Nare a luat-o pe Melek și a plecat. Nu doar absența fiicei lui îl întristează ci și faptul că fiica ambasadorului l-a părăsit din nou, ca în trecut.
El și Gediz merg la aeroport și sunt arestați fiindcă Sancar se ceartă cu angajații pentru că nu îi dau informații despre Nare.
Akin pornește și el după Nare dar întâi trebuie să facă rost de bani pentru un pașaport fals.
Muge nu poate să retragă o sumă mare din contul ei fără acordul lui Gediz așa că îl minte că vrea să își cumpere o mașină nouă. Deși insistă mult, Gediz îi spune să folosească o mașină de la companie.
Akin fură banii pe care Muge și Nare i-au luat din seiful lui Gediz și i-au ascuns acasă la Dudu, și lasă în urmă un bilet pentru a-i face să creadă că Nare a luat banii.

Gediz și Sancar sunt eliberați următoarea zi și îl conving pe Guven să meargă cu ei și să îi ajute să afle unde a plecat Nare, contra unei sume de bani. Odată ce ajung la fabrica lor, îi iau telefonul și îl amenință pentru a afla de unde a primit informațiile cu care i-a denunțat. Guven le spune doar că Akin l-a ajutat dar nu știe cine este spioana lui. Fiindcă a fost retras din funcție, vechii lui prieteni nu îl ajută să afle unde a plecat Nare.

Elvan îi propune lui Sancar să încerce să o găsească după semnalul telefonului și așa Sancar află că Nare este în Barcelona.
De fapt ea nu a plecat și se ascunde în casa bunicului lui Kavruk. Planul ei este să îl îndepărteze pe Akin dar și să îl facă pe Sancar să îi lase custodia și să îi permită să lucreze. A mers la aeroport doar pentru a găsi pe cineva care se îndrepta spre Barcelona, ca să ducă telefonul la prietena ei Isabel.
Când prietena ei primește telefonul, îl sună pe Akin și îl întreabă cum o poate contacta pe proprietara acelui telefon ca să i-l returneze, mințind că l-a pierdut la o terasă.
Imediat, Akin pleacă în Barcelona crezând că Nare este acolo și se întâlnește cu Isabel să ia telefonul.

După mai multe întâmplări, Sancar și Gediz află unde este Nare.
Sancar o întreabă care sunt condițiile ei, ca să nu mai plece iar Nare îi zice că vrea ca Melek să locuiască cu ea și să lucreze. Sancar este de acord dar îi cere să nu lucreze cu Gediz.
Punând lucrurile cap la cap, Sancar și-a dat seama că Akin a furat banii și că Muge este iubita și spioana lui.
Gediz îl aude spunându-i asta lui Nare și îl lovește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.