Fiica ambasadorului episodul 9 (rezumat)

9,878

Gediz este foarte supărat pe Sancar pentru că a spus că Muge este iubita lui Akin și îl lovește. Sancar nu ripostează și își cere scuze că a întrecut măsura.
Când Gediz îl întreabă de ce bănuiește asta, Sancar îi spune că ea este singura care ar fi putut să îi spună toate secretele lor și i se pare suspect faptul că Muge insistă să își cumpere mașină chiar acum când Akin are nevoie de bani pentru a fugi în străinătate.
Gediz îi transferă banii lui Muge ca să îi dovedească lui Sancar că își va cumpăra mașina.

Nare îi spune lui Muge că Akin a abuzat-o dar ea refuză să o creadă.
Akin a ajuns în Barcelona și se întâlnește cu Isabel și ia telefonul lui Nare.

Guven se convinge că Akin l-a trădat și l-a făcut să-și piardă funcția de ambasador și vrea să se răzbune. Îi trimite un mesaj vocal în care îi spune că are înregistrarea camerei de supraveghere din ziua când Nare l-a înjunghiat și că i-o va da lui Sancar.
Telefonul lui Guven, în care este înregistrarea, a ramas la Gediz și întreaga zi încearcă să-l contacteze ca să și-l recupereze dar telefonul ajunge la Nare. Ea se bucură să găsească înregistrarea înainte de a ajunge la Sancar.

În timp ce Nare este alături de Gediz care e dărâmat și refuză să creadă că Muge și Akin sunt iubiți, Sancar o duce pe Muge să-și cumpere mașină ca să nu afle Gediz că într-adevăr pentru Akin a retras banii.
La insistențele lui Sancar, Muge este nevoită să își ia mașina.
Sancar o conduce acasă și în timp ce îi explică cum să își conecteze mobilul la telefonul mașinii, sună Nare. Sancar răspunde însă nu spune nimic iar Nare crezând că vorbește doar cu Muge, îi spune că următoarea zi îi va arăta dovada că Akin nu este așa cum pare și că ea a fugit din Muntenegru din cauza lui. Sancar închide telefonul și vrea să îi ceară explicații lui Muge dar apare Gediz.

Următoarea zi Sancar o întreabă pe Nare de ce a fugit din Muntenegru dar nu primește răspuns.
La finalul episodului, Nare se întâlnește cu Muge și cu Gediz și le arată înregistrarea.
Sancar îi vede de afară fiindcă ei sunt în balcon și merge să vadă ce dovadă le-a arătat Nare.
După ce își consolează prietenii, Sancar îi ia telefonul lui Nare din mână.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.