Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 10-11-12 (rezumat)

0 2,568

În episodul anterior, Hazan a mers la vila Egemen să îl confrunte pe Yagiz în legătură cu întâlnirea lor din hotel. Apare Sinan și o întreabă dacă a mers să îl vadă pe el iar Hazan îi urează însănătoșire grabnică și pleacă fiindcă nu vrea ca Yagiz să vorbească în fața lui despre ce s-a petrecut în hotel. Sinan o strigă și îi spune că o va suna. Fazilet merge după Hazan și o întreabă de ce a încremenit când l-a văzut pe Sinan. Și-a dat seama că e îndrăgostită de el și îi spune că e imposibil ce visează ea.

Yagiz e foarte revoltat fiindcă Sinan a spus presei că Hazan e iubita lui după ce cu câteva zile în urmă l-a trimis la hotel să se întâlnească cu ea ca să îi dea o lecție. Sinan nu îi spune nici acum adevărul ci îl lasă să creadă în continuare că Fazilet și fiica ei vor să câștige concursul prin orice mijloc.
Ece și Yasin s-au logodit într-o cofetărie. Mama lui Yasin a aflat de la vecinele care i-au văzut și o amenință pe Ece că îi va spune lui Fazilet dacă nu face ceva să o împiedice să mai meargă la familia Egemen.

Hazan e concediată fiindcă are o relație personală cu un client. Abia atunci află și ea că Sinan a spus jurnaliștilor că e iubita lui. Sinan o sună însă ea e foarte supărată pe el deoarece crede că se amuză pe seama ei și îi spune că nu e comic ce face și închide telefonul. A doua zi Sinan o caută la serviciu și află că a fost concediată. O găsește cu ajutorul unei prietene de-a ei și îi propune să lucreze pentru el ca antrenoare personală. Hazan refuză și îl întreabă ce vrea de la ea și dacă tocmai cu ea vrea să o facă pe iubita sa geloasă. Sinan îi spune că e atras de ea și că s-a săturat de femeile false și vrea o femeie care să nu se teamă să fie ea însăși și care să fie greu de cucerit. La urmă îi spune “Știu că nu ai încredere în mine dar îți voi câștiga încrederea”.

Yasin frecventează o sală de sport și încearcă să intre în echipa de baschet însă antrenorul îl amână mereu. Selin merge la sala respectivă și urmărește meciul lui. Prietenele ei o tachinează fiindcă au observat că îl place și o provoacă să îl cucerească chiar dacă știu că e logodit. Selin pune în rucsacul lui Yasin telefonul unei prietene și seara îl sună și îl roagă să i-l returneze. Yasin nu înțelege cum a ajuns telefonul la el și se întâlnește cu ea să i-l dea însă când îl invită la o cafea, o refuză și pleacă. Selin se enervează că a refuzat-o și că e indiferent față de ea și pare că nu va renunța ușor la el.

Visele lui Fazilet pentru Ece sunt ruinate fiindcă Hazim a eliminat-o din concurs. Totuși încă speră că Sinan o va alege pe ea pentru că i-a salvat viața. Reușește să o aducă pe Yasemin în situația în care să îi ceară să rămână o noapte la conac fiindcă a organizat un eveniment și nu are suficienți ospătari. Fazilet vrea să le ia și pe fiicele sale dar amândouă refuză să meargă cu ea. Hazan pleacă să își caute un loc de muncă iar Fazilet sparge o țeavă de apă și inundă casa și astfel o convinge pe Ece să meargă cu ea la familia Egemen.
Hazan se întoarce acasă puțin mai târziu și începe să curețe singură casa apoi apare Sinan și o ajută. Sinan se udă pe tricou fiindcă se sparge o țeavă lângă el, își scoate tricoul și merge într-o cameră să îl usuce cu uscătorul de păr.
Yagiz a aflat că Hazan e o fată liniștită, muncitoare și retrasă și că nu ea a participat la casting ci sora ei, Ece. Merge și el acasă la Hazan și o întreabă ce planuri au ele cu familia lor. Chiar atunci iese Sinan din cameră pe jumătate dezbrăcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.