Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 106-109 (rezumat)

0 3,070

Hazim s-a hotărât să vorbească cu Yagiz despre Kerime fiindcă a înțeles că altfel nu se va opri până va afla secretul lor. L-a chemat acasă și i-a povestit că soțul ei a murit într-un accident pe șantierul lor și că ea era însărcinată la vremea aceea și a pierdut sarcina apoi l-a învinuit pe el tot restul vieții și din cauza că avea și probleme psihice a devenit obsedată de el și de Sinan fiindcă aveau aceeași vârstă ca fiul ei pe care l-a pierdut. Yagiz l-a crezut și i-a promis că va încheia subiectul apoi a mers să vorbească și cu Kerime.

Sinan a făcut un test ADN și a aflat că e fiul lui Hazim dar pentru a-l proteja pe Yagiz, a mers la Kerime și i-a spus că e fiul ei. A întrebat-o de ce l-a vândut dar ea i-a zis că va pastra până la moarte secretele legate de Hazim. Kerime era foarte fericită că s-a regăsit cu fiul ei și deja și-a pus în gând să-l îndepărteze de toți ceilalți. A început să-i spună să nu aibă încredere în Hazan și în Yagiz dar chiar atunci Hazan care era afară, l-a văzut pe Yagiz și l-a anunțat pe Sinan ca să plece. Sinan a ieșit pe fereastră iar Yagiz a mers la Kerime și a sfătuit-o să apeleze la ajutorul unui psiholog.

Seara, Kerime a mers la Hazan și a acuzat-o că a ținut-o departe de fiul ei pentru că nu îi convenea că nu mai este moștenitorul averii familiei Egemen. A amenințat-o și i-a promis că îi va arăta lui Sinan că ea și Yagiz sunt dușmanii lui. Hazan nu înțelegea ce problemă are cu Yagiz dar nu au apucat să își termine discuția pentru că a apărut Fazilet. Hazan și-a dat seama că Kerime nu e doar o femeie neajutorată cum părea a fi, ci e chiar periculoasă.

Ece a mers la atelierul unde lucrează Yasin ca să vorbească cu el. În ultimul timp Ece e foarte confuză și pare că ar vrea să-i mai dea o șansă. Fazilet a urmărit-o și când a văzut că l-a luat de mână, i-a întrerupt, a luat-o de acolo și a certat-o apoi s-a întors acasă în grabă să îi spună lui Hazim, sperând că el o va convinge să nu facă o greșeală. Ece nu voia ca Hazim să afle și a implorat-o să nu îi spună dar nu a putut să o convingă. Când au ajuns acasă, Hazim tocmai primise telefon de la Nil și a plecat fără să o asculte pe Fazilet. Nil i-a spus că Selin s-a întors acasă la soțul ei iar soacra ei o pune să muncească chiar dacă știe că sarcina e cu risc. A mințit că e foarte deprimată și vrea să se sinucidă. Când a auzit toate acestea, Hazim a plecat în grabă acasă la Sukriye și le-a propus lui Selin și lui Yasin să locuiască la vilă o perioadă apoi le va dărui o casă. Yasin a acceptat pentru Selin și pentru copil. Mutarea lor la vilă era parte a planului lui Yasemin pentru a scăpa de Fazilet.

Când au ajuns la vilă Fazilet nu i-a mai spus nimic lui Hazim dar ca să o pedepsească pe Ece a plecat la Hazan și a lăsat-o singură câteva ore, știind că nu îi va fi ușor să stea în aceeași casă cu Yasin și cu soția lui.
Acasă la Hazan, Fazilet a găsit rezultatul testului ADN și l-a fotografiat fără să o vadă Hazan. A sfătuit-o să nu stea în calea lui Kerime pentru că e periculoasă și i-a spus să o anunțe când Kerime va merge la ea.

A doua zi Kerime a mers să îl caute pe Sinan acasă la Hazan fiindcă nu i-a răspuns la telefon. Hazan a sfătuit-o să nu îl preseze iar Kerime a acuzat-o că îl îndepărtează de ea și a vrut să meargă să îl caute la Yagiz. Hazan a încercat să o oprească, s-au împins una pe alta și Kerime a căzut pe o măsuță de sticlă, s-a rănit și și-a pierdut cunoștința.

Fazilet a șantajat-o pe Yasemin ca să îi spună pentru ce a avut Selin nevoie de acea sumă mare de bani și a aflat de la ea că Selin a încercat să o otrăvească pe Ece când a fost în închisoare.

Sinan era foarte bulversat și s-a dus la mormântul mamei sale. Yagiz a mers și el acolo dar nu l-a văzut pe Sinan pentru că stătea jos după piatra funerară. A început să povestească despre femeia de care s-a îndrăgostit și despre o iubire imposibilă și Sinan l-a auzit.
Ece a rugat-o pe Sevda să îi dea lui Yasin un bilețel pe care i-a scris că trebuie să vorbească și locul unde îl așteaptă în oraș. Hazim le-a văzut și după ce Ece a plecat, i-a cerut Sevdei acel bilet. Sevda nu a reușit să o anunțe pe Ece pentru că și-a lăsat telefonul acasă. Ece îl aștepta pe Yasin la locul întâlnirii dar în locul lui a apărut Hazim.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.