Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 114-117 (rezumat)

0 3,337

Confruntarea dintre Sinan și Hazim a fost foarte dureroasă pentru amândoi. Sinan nu i-a lăsat ocazia să spună ceva în apărarea sa, doar i-a adus o mulțime de acuzații cu toată furia pe care a adunat-o în ultimele zile. În încheiere i-a spus că nu mai este tatăl lui și l-a obligat să o primească pe Kerime la vilă. Kerime nu a înțeles că Sinan a dus-o acolo ca să o țină departe de el, de Hazan și de Yagiz. Fiind sigură că are sprijinul necondiționat al fiului ei, își face tot felul de planuri de răzbunare.

Fazilet a vrut să îi spună lui Yagiz că e fiul lui Kerime dar Hazan a intervenit din nou. De data aceasta știa că cuvintele nu o vor opri așa că s-a tăiat la mână atât de grav încât au trebuit să o ducă la spital. Gestul lui Hazan și privirea îngrijorată a lui Yagiz au fost destul ca să o facă pe Fazilet să înțeleagă că cei doi se iubesc.
În timp ce asistenta o pansa pe Hazan, Yagiz s-a retras puțin pentru că și-a dat seama că sentimentele lui sunt prea evidente. Fazilet a întrebat-o pe Hazan ce e între ei dar ea a încercat să schimbe subiectul.
Yagiz a întrebat-o apoi pe Fazilet ce a vrut să vorbească cu el iar ea i-a spus că o lasă pe Hazan să îi povestească și a plecat acasă.
Hazan și Yagiz s-au întors și ei acasă. Yagiz devenise nerăbdător după atâtea zile de când tot aștepta ca Hazan să îi spună ce ascunde în legătură cu Kerime. Hazan nu a putut să mai amâne discuția și i-a spus jenată că Fazilet crede că e ceva între ei și despre asta a vrut să vorbească cu el. Yagiz s-a hotărât să facă ceva înainte ca Sinan să aibă din nou dubii în privința lui.

După ce a vorbit cu Hazim, Sinan nu s-a întors la Hazan pentru că nu voia să mai vorbească despre subiectul acesta. Dintre toate locurile unde putea merge, a ales să meargă la Nil. A dormit la ea iar seara următoare, după ce a văzut că nu i-a spus nimic lui Hazan, a mers din nou la ea.

Ece a aflat că Selin nu este însărcinată. Nu a spus nimănui ci întâi doar a vorbit cu Sevda despre sarcina extrauterină de față cu Selin și cu Yasin. El a observat că o privea insistent pe Selin în timp ce vorbea despre asta și a început să se întrebe dacă nu cumva Selin l-a mințit. I-a spus că vrea să vadă și el copilul iar Selin i-a promis că va face o programare la medic cât mai repede. După aceea a urmat confruntarea dintre Ece și Selin. Ece a aflat că Selin știe faptul că Yasin e tatăl copilului iar Selin a aflat că Hazim știa asta când s-a căsătorit cu ea.
Ece a vrut să îi spună lui Yasin de copilul lor și că Selin nu e însărcinată dar până la urmă s-a răzgândit.
A doua zi Selin a provocat-o pe Ece să se certe cu ea lângă scările de la etaj apoi a căzut intenționat pe scări. Yasin le-a văzut pe Ece și pe Fazilet lângă ea înainte de a cădea și părea că Ece a împins-o.

Sinan i-a povestit lui Hazan că Yagiz s-a îndrăgostit. Hazan încă nu și-a dat seama ce sentimente are pentru el dar e vizibil deranjată de faptul că are o iubită.
Seara, Yagiz s-a îmbătat și când s-a întors acasă Hazan l-a văzut pe hol, l-a ajutat să intre în apartament și i-a făcut o cafea. La un moment dat a crezut că Yagiz a adormit și se întreba cine l-a cucerit pentru că se pare că dragostea nu îi priește. Yagiz a auzit-o și a întrebat-o ce vrea să spună iar ea i-a povestit cum a aflat Sinan că el iubește pe cineva. Hazan ar fi vrut să îl întrebe cine e tipa dar nu a insistat și a plecat acasă. Dimineața a mers să vadă dacă e bine și l-a găsit în compania unei femei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.