Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 122-123-124 (rezumat)

0 3,838

Hazan a început să își facă bagajele când a aflat că Farah va locui în apartamentul ei. Yagiz i-a spus lui Farah să plece apoi a încercat să o convingă pe Hazan să rămână pentru că nu avea unde să meargă. S-a pus în fața ușii și a întrebat-o de ce fuge de acolo apoi s-a întins să ia bagajul, s-au împiedicat unul de celălalt și au căzut. Tocmai atunci a apărut Fazilet care venea în fugă să îi spună că Sinan a sărutat-o pe Nil. Când i-a văzut ridicându-se de pe podea nu a mai pomenit nimic de Sinan și a început să îi certe pe ei. Pe Yagiz l-a trimis acasă iar lui Hazan i-a spus să își facă bagajele că o va duce la vilă. Yagiz a trimis-o pe Farah la Hazan ca să salveze situația. Hazan i-a spus lui Fazilet că Farah e iubita lui și că au stabilit să locuiască împreună iar acum nu poate să o lase singură fiindcă nu își permite să plătească singură chiria. Fazilet s-a mai liniștit puțin și a plecat dar încă bănuia că Hazan s-a îndrăgostit de Yagiz. Sinan aștepta afară îngrijorat crezând că i-a spus lui Hazan de el și Nil. Fazilet l-a chemat deoparte și l-a sfătuit să se trezească bine și să nu o piardă pe Hazan din ochi altfel va regreta mult. Sinan nu a înțeles nimic din vorbele ei.
Hazan a fost nevoită să locuiască cu Farah ca să o convingă pe Fazilet că nu e nimic între ea și Yagiz.

Hazim a amenințat-o pe Yasemin că o va denunța dacă nu divorțează de Gokhan. Yasemin a plecat de la vilă dar nu are de gând să se dea bătută ci speră că va găsi o soluție pentru a se întoarce.
Selin are nevoie de un aliat pentru a scăpa de Ece și le-a invitat pe Sukriye și pe Esma să locuiască la vilă. Ece și Hazim nu s-au putut opune.
Omrum a plâns încontinuu de când a plecat Yasemin. Lui Fazilet i-a fost milă de ea și până la urmă a dus-o la Yasemin. Gokhan le-a văzut plecând și le-a urmărit.

Seara Hazan și Farah i-au invitat pe Sinan și pe Yagiz la masă. Hazan încă se străduia să nege sentimentele ei pentru Yagiz. Când Farah le-a povestit cum și-a dat seama că s-a îndrăgostit de Yagiz, Hazan își amintea de momentele petrecute cu el. După aceea s-a dus în bucătărie să aducă desertul iar când s-a întors și a văzut-o pe Farah sărutându-l pe Yagiz, a scăpat farfuria din mână. Toți trei s-au ridicat să o ajute dar ea s-a răstit la ei și le-a spus să se întoarcă la masă.
Farah si-a dat seama că e îndrăgostită de Yagiz dar va face tot posibilul să îi îndepărteze pentru că și ea îl iubește.

Kerime a șantajat-o pe Fazilet și cu banii obținuți de la ea, a angajat pe cineva să o răpească pe Hazan. Seara târziu a sunat-o pe Hazan și i-a spus că o așteaptă în spatele blocului ca să îi spună ceva foarte important. Hazan s-a dus să se întâlnească cu ea și chiar atunci apăruse Yagiz și a văzut-o. Yagiz s-a mirat că a ieșit la o oră atât de târzie doar într-un halat de casă și a mers după ea dar întâi a trebuit să își parcheze mașina. Până a ajuns în spatele blocului, Hazan a fost deja răpită.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.