Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 129-131 (rezumat)

0 7,749

Hazim și Sinan au vrut să o caute pe Hazan fără să implice poliția. Gokhan și Ece au fost șocați de decizia lor și și-au dat seama că ascund ceva. Erdal a ajuns la familia Egemen și le-a spus că Yagiz a plecat singur după Hazan și crede că e în primejdie. A aflat unde este și au mers toți acolo, doar Ece a rămas acasă și a anunțat poliția.

Hazan și Yagiz erau pe punctul de a-și mărturisi sentimentele când au ajuns Sinan și poliția și i-au salvat. Kerime s-a ascuns dar cel care a ajutat-o a fost arestat. Yagiz și Hazan erau răniți și au fost duși la spital. Când li s-au luat declarațiile Hazan a mințit că nu știe de ce a răpit-o Kerime apoi i-a spus lui Fazilet că va păstra secretul tot restul vieții pentru că nu vrea ca Yagiz să afle că o astfel de persoană e mama lui.

După ce au primit îngrijirile medicale, au ieșit amândoi din saloanele în care erau, s-au întâlnit pe hol și s-au îmbrățișat. Sinan și Hazim erau acolo și îi priveau înlemniți iar Fazilet a luat-o pe Hazan și a dus-o înapoi în salon.
A doua zi dimineața Sinan a mers la Hazan și i-a spus că regretă tot ce s-a întâmplat dar Hazan i-a zis plângând să nu se învinovățească pentru că ea e singura vinovată. A vrut să îi spună că s-a îndrăgostit de Yagiz dar Fazilet i-a întrerupt intenționat și l-a trimis pe Sinan acasă.

Întreaga zi Hazan și Yagiz nu au vorbit. Amândoi erau foarte bulversați pentru că au înțeles că sentimentele le sunt împărtășite chiar dacă nu au apucat să spună asta în cuvinte. Seara Yagiz a trimis-o pe Farah la Hazan să vadă cum se simte. Hazan a întrebat-o de el iar Farah a mințit-o că e foarte bine și că a lăsat totul în urmă. După aceea Farah l-a mințit pe Yagiz că Hazan se simte bine, e în bucătărie și gătește pentru Sinan.

Hazim l-a convins pe Sinan să-l ajute s-o găsească pe Kerime înaintea poliției. Kerime l-a sunat pe Sinan să își ia rămas bun fiindcă voia să se predea dar Sinan i-a spus nu facă asta pentru că vor găsi o altă soluție. A doua zi s-au întâlnit cu ea iar Kerime i-a spus că Yagiz și Hazan au vrut să îl trădeze. Fazilet i-a urmărit pentru că voia ca Kerime să fie arestată.
Hazan și Yagiz s-au hotărât să nu mai fugă unul de altul și au mers la serviciu. S-au întâlnit pe hol și au intrat împreună în lift. La început se gândeau amândoi la minciunile lui Farah și nu și-au vorbit deloc dar apoi Yagiz a oprit liftul fiindcă își dorea să continue discuția pe care au început-o înainte de a fi salvați.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.