Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 132-135 (rezumat)

0 4,657

Yagiz a întrebat-o pe Hazan ce a vrut să îi spună înainte de a fi salvați iar ea a mințit că a vrut să îi mulțumească pentru că a ajutat-o să se împace cu Sinan și a vrut să îl roage să aibă grijă de el dacă se va întâmpla ceva cu ea. Yagiz i-a spus același lucru.
Fazilet i-a urmărit pe Hazim și pe Sinan când s-au întâlnit cu Kerime și a vrut să cheme poliția însă ei au închis-o într-o clădire ca să nu îi încurce apoi au trimis-o pe Kerime la una dintre casele lor unde va fi păzită ca să nu fugă. Când Sinan a plecat puțin să vorbească cu bodyguarzii de afară, Kerime i-a spus lui Hazim că Yagiz și Hazan l-au trădat și că Fazilet știa.

Hazim nu ar vrea ca fiii lui să se dușmănească din cauza lui Hazan. A întrebat-o pe Fazilet dacă e adevărat ce a spus Kerime despre Yagiz și Hazan dar ea a negat. Fazilet a întrebat-o apoi pe Ece ce știe de ei doi iar fata i-a povestit cum a aflat că Yagiz o iubește. Atât Hazim cât și Fazilet sunt foarte hotărâți să facă tot ce le stă în putință ca cei doi să nu fie împreună.

Yagiz a aflat că Sinan și Nil s-au sărutat. L-a întrebat pe Sinan dacă e adevărat iar el a negat și i-a spus că o să regrete faptul că l-a numit “frate” dacă îl mai interoghează. Yagiz nu a înțeles ce vrea să spună dar Farah nu l-a lăsat să meargă după el să îl întrebe. Mai târziu Yagiz i-a spus lui Sinan că îl crede și a încheiat subiectul pentru a nu-i trezi suspiciuni.

Fazilet a trimis-o pe Ece să vorbească cu Hazan despre Yagiz și să-i explice că o relație cu el e imposibilă. Ece nu e de acord cu Fazilet și a încercat să o încurajeze pe Hazan dar ea e hotărâtă să  se îndepărteze de Yagiz și să-și ascundă în continuare sentimentele.
În cele din urmă Fazilet l-a mințit pe Hazim că Yagiz i-a mărturisit cu nerușinare lui Ece că o iubește pe Hazan dar Hazan nu e vinovată cu nimic ci din contră, ea și Sinan au planuri de căsătorie. După aceea Fazilet l-a sunat pe Sinan și l-a chemat la o cafenea ca să vorbească cu el de căsătoria lui cu Hazan.

Yasemin a aflat că Sinan e fiul lui Kerime și vrea să îl șantajeze pe Hazim pentru a obține bani de la el și să îl constrângă pe Gokhan să nu divorțeze. Când Hazim a aflat că e posibil ca Yasemin să-i știe secretul, a sunat-o și a mers acasă la ea ca să o întrebe ce vrea de la el.
Tot atunci, Sevda i-a spus lui Gokhan că Omrum e fiica lui. Gokhan a crezut că e drogată și a luat-o pe fată să o ducă la tatăl ei dar la adresa unde credea el că locuiește tatăl fetei, locuiește de fapt Yasemin (în urmă cu ceva timp Fazilet a dus-o pe Omrum la Yasemin iar Gokhan le-a urmărit și Fazilet l-a mințit că acolo locuiește tatăl fetei).
Sukriye s-a certat cu Selin și i-a reproșat că a acoperit-o când l-a mințit pe Yasin cu o sarcină extrauterină. Yasin le-a auzit.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.