Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 136-138 (rezumat)

0 4,152

Fazilet l-a mințit pe Sinan că Hazan vrea să se căsătorească și l-a sfătuit să o ceară cât mai repede dacă nu vrea să o piardă în favoarea altuia. Tot atunci Hazan s-a hotărât să se despartă de Sinan.
Mai târziu cei doi s-au întâlnit. Hazan a încercat să-i spună lui Sinan că trebuie să se despartă. El credea că vorbește de căsătorie și i-a spus că știe ce își dorește dar să nu îl forțeze pentru că are nevoie de timp. Hazan a acceptat să mai amâne puțin pentru el.

Yasin a aflat că Selin și Sukriye l-au mințit. A fost uluit și devastat și a regretat mult că nu a crezut-o pe Ece când a încercat să îi spună. A vrut să vorbească cu ea, dar Ece s-a închis în cameră. Yasin si-a aruncat verigheta și i-a spus lui Sukryie să își facă bagajul că vor pleca. Selin l-a implorat să rămână și a amenințat că se sinucide dar nu l-a putut opri. Atunci a luat pistolul din seiful lui Hazim, și l-a pus la cap dar apoi a apărut Ece și l-a îndreptat spre ea. Yasin s-a pus în fața lui Ece, Selin și-a pus din nou pistolul la cap iar Ece a reușit să o lovească peste mână și să o facă să-l scape. Yasin a luat glonțul care a rămas apoi și-a luat bagajul și a plecat. Selin le-a spus paznicilor să închidă poarta dar a apărut Hazim și i-a dat voie să plece. După aceea a dus-o pe Selin la psiholog și a primit un tratament foarte puternic care o făcea să doarmă aproape tot timpul.

Yasemin l-a șantajat pe Hazim pentru o sumă mare de bani iar el e dispus să îi ofere orice atâta timp cât va sta departe de Gokhan.
Gokhan a pornit să o ducă pe Omrum la casa unde i-a spus Fazilet că locuiește tatal ei. Yasemin le-a deschis ușa crezând că e Hazim care tocmai plecase de la ea. Fata a îmbrățișat-o și a reușit să vorbească pentru prima data iar primul cuvânt a fost “mama”. Yasemin a recunoscut că e fiica ei. Gokhan a plecat de acolo șocat și a rugat-o pe Sevda să nu spună nimănui fiindcă îi era rușine că s-a lăsat atât de păcălit de Yasemin.

Cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Yagiz și Hazan crește tot mai mult din cauza presiunilor venite din partea familiei și a întregii situații. Hazan se ceartă mereu cu el și până la urmă își dă demisia.
Hazim a mers să îl avertizeze pe Yagiz  să nu îl trădeze pe Sinan. A început discuția întrebându-l de ce s-a pus în pericol pentru Hazan. Chiar atunci a apărut Farah și i-a spus că e iubita lui. Hazim a plecat însă faptul că Yagiz are prietenă nu l-a liniștit deloc. Farah i-a propus lui Yagiz să plece în America înainte ca situația să scape de sub control dar el e hotărât să rămână ca să înlăture suspiciunile tatălui său.
Farah vrea să intervină între Yagiz și Hazan ca să se asigure că nu vor ceda sentimentelor. A doua zi dimineața i-a spus lui Hazan că știe că îl iubește pe Yagiz și că a făcut bine că a demisionat dar ar trebui să facă pași și mai mari pentru a se îndepărta de el. I-a zis că nu o amenință doar își protejează iubitul ca să nu fie nevoit să se certe cu fratele său pentru sentimentele ei care oricum nu îi sunt împărtășite. Hazan i-a spus că nu va permite niciodată asa ceva iar Farah a înregistrat-o. Hazan a încercat să îi ia telefonul dar nu a putut pentru că a apărut Yagiz.

Hazim i-a trimis lui Yasin actele de divorț.  După ce le-a semnat, Yasin a urmărit-o pe Ece când a ieșit la cumpărături fiindcă voia să își ceară iertare pentru că nu a crezut-o. Hazim l-a trimis pe șoferul său să o urmărească peste tot și să îl anunțe dacă se întâlnește cu el. Yasin a abordat-o într-un mall dar Ece nu a vrut să vorbească cu el apoi l-a plătit pe șofer să nu îi spună lui Hazim. Yasin a mers apoi la Hazan și a implorat-o să îl ajute să se întâlnească cu Ece acasă la ea. Hazan a sunat-o pe Ece și i-a spus să meargă la ea apoi a plecat și i-a lăsat singuri. Yasin a recunoscut că Ece s-a căsătorit cu Hazim din cauza lui, și-a cerut iertare de la ea pentru tot și i-a propus să fugă împreună.

Sinan i-a spus lui Hazim că vrea să o ceară în căsătorie pe Hazan. După aceea Hazim a mers la compania lor să vorbească din nou cu Yagiz. I-a spus că nu vrea să îl acuze că și-a trădat fratele dar îi cere să se îndepărteze de Hazan ca să nu îi facă pe ceilalți să înțeleagă greșit prietenia lor. Hazan tocmai atunci apăruse pentru preaviz. Hazim le-a spus fiilor săi, lui Hazan și lui Farah că în acea seară îi așteaptă pe toți patru la o masă specială în familie. Hazan nu a putut să refuze fiindcă a insistat mult. Surpriza serii: Sinan a cerut-o în căsătorie pe Hazan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.