Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 139-142 (rezumat)

0 3,937

Reacția lui Hazan la cererea în căsătorie nu a fost cea așteptată de Sinan. I-a spus că îi pare rău și a încercat să își scoată inelul dar nu a reușit, apoi a ieșit afară plângând. Yagiz a spart paharul pe care îl ținea în mână și a mers să se spele. Fazilet a ieșit după Hazan și a amenințat-o că dacă refuză îi va spune lui Yagiz că e fiul lui Kerime. Hazan s-a întors în casă apoi i s-a făcut rău. Sinan credea că e din cauza emoțiilor. Yagiz a plecat și s-a plimbat prin oraș toată noaptea iar Hazan s-a întors acasă singură. A doua zi dimineața s-a trezit hotărâtă să găsească o soluție pentru a scăpa din situația în care a adus-o Fazilet.

Yasemin a plecat să-și încaseze cecul de la Hazim și a lăsat-o pe fiica ei singură pentru câteva ore. Se făcuse târziu și s-a înnoptat iar la un moment dat s-a întrerupt curentul. Omrum s-a urcat pe canapea ca să ia o lanternă, a căzut și s-a lovit la cap. Când a ajuns Yasemin, a găsit-o inconștientă. Atunci a apărut și Gokhan care voia să o întrebe cine e tatăl fetei. Au dus-o împreună la spital iar fetița a fost operată. A doua zi Gokhan a dus-o acasă la el până se va însănătoși pentru că știa că Yasemin nu o va putea îngriji iar ea nu s-a opus.

Șoferul i-a spus lui Hazim că Ece l-a plătit ca să nu îi spună că s-a întâlnit cu Yasin în mall. Asta a fost ultima picătură pentru Hazim și după ce s-a gândit ce e de făcut, a lăsat banii pe noptiera lui Ece. Dimineața când Ece s-a trezit și i-a văzut, a mers la el în atelier să îi explice că Yasin a vrut doar să își ceară scuze de la ea și că s-au întâlnit și în apartamentul lui Hazan. Hazim i-a spus că are nevoie de puțin timp dar va lua o decizie din care nu mai este cale de întoarcere. Fazilet i-a auzit apoi a mers la Selin și i-a spus să nu-și mai ia tratamentul și să îl împiedice pe Yasin să divorțeze pentru că ea nu mai poate să o țină în frâu pe Ece. A mers și la Sukryie să îi spună același lucru dar acum ea regretă că i-a ascuns fiului ei adevărul. După ce a plecat Fazilet, Sukriye s-a decis să îi spună lui Yasin printr-o scrisoare că copilul lui Ece este al lui. Chiar atunci a apărut Selin iar Sukriye a ascuns scrisoarea sub canapea. S-au certat și Sukriye s-a hotărât să meargă chiar atunci la atelierul unde lucrează Yasin ca să îi spună adevărul. Selin a mers după ea să o oprească, s-au împins una pe alta în mijlocul străzii iar Sukryie a fost lovită de un autobuz. Yasin și Fazilet erau în zonă și au aflat de accident. Selin s-a ascuns. Înainte de a muri, Sukriye a încercat să îi spună lui Yasin de copil. Nu a reușit să se facă înțeleasă dar a menționat că i-a lăsat o scrisoare iar Fazilet a auzit.

Ece nu vrea s-o lase pe Hazan să facă aceeași greșeală ca ea. A mers să vorbească cu ea dar nu a găsit-o acasă apoi s-a întâlnit cu Yagiz pe hol și a încercat să îi spună că Hazan îl iubește dar el nu a vrut să o asculte.
Între timp Hazan s-a despărțit de Sinan și i-a dat de înțeles că iubește pe altcineva. Sinan nu a acceptat ușor despărțirea. Seara s-a îmbătat și a mers la ea să o întrebe pentru cine l-a părăsit. Hazan nu i-a dat nici un răspuns. Yagiz apăruse chiar atunci și l-a dus acasă. A doua zi Hazan a început pregătirile pentru a se muta în Germania.

Hazim i-a arătat lui Ece un cadou pe care l-a cumpărat pentru fiul ei apoi i-a spus că vor divorța și e liberă să se împace cu Yasin dar are o singură condiție: Yasin să nu afle niciodată că copilul e al lui.
Ece le-a trimis câte un mesaj lui Yagiz și lui Hazan și i-a făcut să se întâlnească în sala de sport. După aceea i-a scris lui Hazan să îl întrebe pe Yagiz ce i-a spus când au fost în Agva iar lui Yagiz i-a scris să o întrebe pe Hazan de ce s-a despărțit de Sinan. Cei doi și-au pus întrebările acestea apoi s-au întrebat unul pe celălalt dacă au curajul să asculte răspunsul și s-au sărutat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.