Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 143-145 (rezumat)

0 5,217

Hazan și Yagiz s-au sărutat apoi s-au despărțit fără să-și vorbească. Chiar atunci Sinan o căuta pe Hazan să o întrebe pentru cine l-a părăsit dar ea a trecut grăbită pe lângă el. Sinan l-a văzut pe Yagiz și l-a întrebat ce au vorbit. Yagiz i-a spus că îi pare rău și a plecat și el. Sinan s-a întrebat dacă el e bărbatul pe care îl iubește Hazan apoi s-a gândit că nu are cum, pentru că Yagiz i-a ajutat să se împace. A mers la Hazan să o întrebe cine e acel tip. Văzând că nu pleacă, Hazan a deschis ușa dar nu i-a dat nici un răspuns. Yagiz s-a întors hotărât să îi spună adevărul. Nil a obținut înregistrarea făcută de Farah când Hazan a recunoscut că îl iubește pe Yagiz și a mers să îi spună lui Sinan. S-au întâlnit toți patru în fața apartamentului lui Hazan iar Nil a aflat că cei doi s-au despărțit și nu i-a mai spus. Și Yagiz s-a răzgândit când a văzut cât de supărat era Sinan.

Fazilet a văzut-o pe Selin la locul accidentului. A mers acasă și a spus familiei că soacra ei a murit. Selin l-a rugat pe Hazim să o lase să meargă la Yasin iar Fazilet s-a oferit să o ducă ea fiindcă voia să o ajute să caute scrisoarea pe care i-a lăsat-o Sukriye lui Yasin.

Yagiz s-a mutat la vilă. Hazan a vizitat-o pe Ece și când a plecat s-a întâlnit cu el pe hol. Yagiz a ieșit după ea, și-a cerut scuze pentru că a sărutat-o și i-a spus că a fost o prostie, o chestie de moment nesemnificativă. Hazan a aprobat dar a plecat foarte necăjită. Yagiz a vrut să meargă dupa ea dar Hazim i-a văzut pe fereastră și a mers la el. Atunci a apărut Nil și le-a spus că Sinan a fost arestat pentru că a făcut scandal într-un club. Au mers toți trei după el iar la secția de poliție Hazim a aflat de la Nil că Hazan l-a părăsit pe Sinan.

A doua zi Fazilet a aflat că Hazim vrea să divorțeze și a încercat să îl amenințe. Hazim se aștepta la asta și a amenințat-o și el că dacă spune ceva de Kerime, va divorța de Ece fără să îi dea vreun ban.
După aceea au mers toți la înmormântare și când s-au întors acasă Hazim i-a dat lui Ece actele de divorț.

Hazan le-a spus lui Ece și lui Fazilet că mâine pleacă în Germania. Fazilet le-a spus celor de la vilă iar Sinan a mers să vorbească cu Hazan. Nil s-a hotărât să îi spună că l-a părăsit pentru fratele lui. L-a ajuns din urmă în fața blocului unde locuiește Hazan și i-a dat să asculte înregistrarea făcută de Farah.
Tot atunci Yagiz a mers să își ia rămas bun de la Hazan. S-au întâlnit pe hol în fața apartamentului său pentru că Hazan a mers să îi lase o scrisoare de rămas bun. Sinan a văzut mașina lui Yagiz parcată acolo și a pornit spre ei.
Yasin a găsit scrisoarea pe care i-a lăsat-o Sukriye și a aflat că copilul lui Ece este al lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.