Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 146-149 (rezumat)

0 5,664

Sinan a aflat de la Nil că Yagiz e bărbatul pe care îl iubește Hazan. Întâi a vrut să îi confrunte pe amândoi dar apoi s-a răzgândit. A plecat foarte furios, s-a îmbătat și s-a hotărât să se răzbune. S-a oprit pe marginea unei stânci și a băut toată noaptea. Dimineața i s-a părut că o vede pe Hazan în fața mașinii și fiind foarte furios, a condus spre ea și a căzut de pe stâncă în mare. Un tânăr l-a găsit și a chemat ambulanța.

Hazan i-a povestit lui Yagiz motivul pentru care nu îi place să își ia rămas bun. Înainte cu o zi de a muri tatăl ei, au plănuit să meargă la picnic următoarea zi dar în acea seară a făcut infarct în timp ce se certa cu Fazilet. A murit brusc și nu a apucat să își ia rămas bun de la el. În acea noapte Yagiz nu a dormit deloc. Dimineața când s-a întors acasă Hazim l-a certat pentru că l-a lăsat singur pe Sinan și nu știau nimic de el și l-a acuzat că a renunțat la fratele său pentru o fată. Yagiz i-a spus că el nu este doar fratele lui Sinan ci este și un om cu sentimente și măcar pentru o zi vrea să nu îi mai poarte grija lui Sinan. După aceea s-a hotărât să o caute pe Hazan și să petreacă împreună restul zilei.

Hazan le-a mințit pe Fazilet și pe Ece că va pleca seara. În ultima oră care i-a rămas a mers la casa în care a copilărit. Yagiz bănuia că este acolo, a găsit-o și a întrebat-o dacă e de acord că nu vor face rău nimănui dacă petrec o oră împreună. Au mers la picnic apoi a condus-o la aeroport, s-au îmbrățișat și s-au despărțit.

Fazilet nu voia ca Hazan să plece în Germania și cum nu a putut să o convingă să rămână, i-a învinuit pe Hazim și pe Yagiz. Ece i-a spus că ea e singura vinovată pentru că a presat-o prea mult și că și-ar dori ca Yagiz să plece împreună cu ea și să trăiască povestea de dragoste pe care ea cu Yasin nu au putut să o trăiască. Hazim a auzit-o și s-a înfuriat atât de tare încât s-a hotărât să nu îl mai recunoască pe fiul ei. A doua zi au semnat actele de divorț iar Ece și Fazilet au părăsit vila Egemen. Ece s-a încăpățânat să nu ia nimic din acea casă, nici măcar hainele. I-a mulțumit lui Hazim pentru tot și i-a spus că își dorește doar ca într-o zi să o ierte și să îi dea binecuvântarea lui.

Ece voia să meargă la Yasin și să îi spună de copilul lor. Fazilet a avertizat-o că nu va avea nici un viitor cu el dar Ece era sigură că s-a schimbat.
Yasin tocmai aflase că copilul e al lui și a început un nou plan de răzbunare împreună cu Selin. S-a împăcat cu ea și s-a întors la vilă urmând ca după ce Ece va naște, să ia copilul și să plece.
Chiar când Ece și Fazilet au ieșit din casă, Yasin și Selin au apărut împreună. Ece l-a întrebat cum a putut să facă asta și a leșinat. Hazim i-a spus lui Fazilet că Ece poate să rămână acolo să se odihnească dar decizia lui rămâne aceeași.

Yasemin a vrut să plece din țară și să o lase pe fiica ei la Gokhan dar lui i-a fost milă de fetiță și a dus-o pe Yasemin la vilă ca să se asigure că nu va pleca fără ea. Voia să o țină acolo până a doua zi apoi să le ducă împreună cu Sevda la una dintre casele lor dar fără să știe Hazim. Dimineața, Hazim a văzut-o pe Yasemin în casă și a vrut să o scoată afară. Ea l-a amenințat subtil iar Gokhan și-a dat seama că cei doi ascund ceva. Chiar atunci a apărut poliția și le-a dat vestea despre Sinan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.