Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 150-152 (rezumat)

0 5,113

Hazan a aflat de accidentul lui Sinan chiar înainte de a decola avionul și nu a mai plecat în Germania. A ajuns la spital odată cu Yagiz. Întreaga familie era deja acolo iar Hazim i-a dat o palmă lui Yagiz în fața tuturor. Yagiz a ieșit afară și după ce s-a calmat s-a întors și l-a auzit pe Hazim spunându-i lui Ece că el este vinovat pentru ce a pățit Sinan. Din cauza gestului lui Hazim, Hazan s-a hotărât să fie alături de Yagiz în ciuda tuturor și să nu le mai permită să exagereze cu învinuirile însă Yagiz a încercat din răsputeri să o respingă.

Operația lui Sinan a fost complicată și a durat câteva ore. După aceea a fost dus la terapie intensivă și întreaga familie aștepta pe hol să se trezească. La un moment dat starea lui Sinan s-a agravat și nu a fost nici un medic în preajmă. Yagiz a reușit să îl resusciteze și abia după aceea au apărut medicii. Mai târziu Hazim și-a cerut scuze de la el pentru că l-a lovit și i-a mulțumit că l-a salvat pe Sinan.

Kerime a aflat de accident și a mers la spital iar Yagiz a văzut-o și a fugit după ea dar nu a prins-o din urmă. Erdal l-a mințit că va anunța poliția însă i-a spus doar lui Hazim.
Kerime l-a sunat pe Hazim și l-a amenințat că va spune jurnaliștilor întreaga lor poveste dacă nu o ajută să intre în spital ca să îl vadă pe Sinan. Hazim i-a promis că o ajută iar Yasemin l-a auzit. După aceea Hazim i-a trimis pe toți acasă. Yagiz și Gokhan nu au vrut să plece iar Hazim le-a spus că e posibil să fie nevoie de transplant pentru Sinan și i-a trimis la laborator pentru analize apoi a dus-o pe Kerime la Sinan. Yasemin s-a ascuns în apropierea lor și i-a înregistrat. Voia să îl șantajeze din nou pe Hazim.

Chiar înainte ca Kerime să plece, au apărut Fazilet și Hazan. Au recunoscut-o dar nu au spus nimic ci au lăsat-o să plece. Imediat după aceea a ajuns și Yagiz iar Fazilet l-a rugat să o scoată pe Hazan la aer pentru că nu se simțea bine.
Apoi Fazilet l-a întrebat revoltată pe Hazim cum de a scăpat Kerime. Yasemin era tot acolo și a aflat că Sinan nu e fiul lui Kerime. A ajuns cumva la concluzia că Gokhan e fiul ei și a leșinat. Hazim și-a dat seama că l-a înregistrat și i-a luat telefonul.

Yagiz și Hazan s-au hotărât să nu renunțe la iubirea lor chiar dacă va fi foarte greu.
Ece l-a întrebat pe Yasin de ce s-a împăcat cu Selin după ce i-a propus să fugă împreună și i-a spus că ea divorțează dar Yasin e orbit de dorința de răzbunare.
După o săptămână Sinan s-a trezit și a întrebat-o pe Hazan de ce nu poartă inelul de logodnă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.