Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 157-159 (rezumat)

0 7,041

Yagiz a obținut adresa unde a ascuns-o Hazim pe Kerime dar nu a găsit-o acolo fiindcă paznicii au mutat-o în altă parte.
Fostul iubit al lui Yasemin a angajat niște tipi să îl bată pe Gokhan apoi a intervenit și i-a alungat ca să pară că l-a salvat și să îi câștige încrederea. L-a dus la spital și la poliție apoi acasă iar Gokhan i-a propus să lucreze pentru el ca șofer și bodyguard.

Sinan a dus-o pe Hazan la cabana unde s-au împăcat. A pregătit o cină romantică și i-a spus că vor petrece noaptea acolo. Voia să o preseze până când va recunoaște chiar ea că l-a părăsit pentru Yagiz. Hazan a reușit să o sune pe ascuns pe Ece și i-a spus unde se află. A rugat-o să îl sune pe Sinan și să îl mintă că se simte rău ca să o ducă acasă. Ece l-a sunat pe Sinan dar el nu i-a răspuns și și-a închis telefonul. După aceea Ece l-a sunat pe Yagiz și l-a rugat să meargă să o salveze pe Hazan.
Yagiz a mers acolo în grabă. Între timp Sinan s-a apropiat de Hazan să o sărute iar ea l-a împins apoi el i-a spus că știe că l-a părăsit pentru Yagiz. A amenințat-o că dacă nu va pretinde în continuare că sunt logodiți, îi va spune lui Yagiz că Kerime e mama lui și că ea a știut. Hazan a fost de acord să facă orice îi cere. Sinan i-a spus că din cauză că l-a umilit în fața lui Nil și a lui Farah, vrea să fie el cel care o părăsește. Hazan a fost șocată să afle că toate accesele lui de furie și jocul acesta le-a făcut din cauza orgoliului său.
Yagiz a ajuns chiar atunci. A bătut la ușă și văzând că nu îi deschide nimeni, a spart fereastra și a intrat în casă. Hazan și Sinan au ieșit din dormitor ținându-se de mână. Până la urmă s-au întors acasă toți trei.

Fazilet a vrut să îl pedepsească pe Sinan pentru ce i-a făcut lui Hazan. Le-a spus servitoarelor că cineva de la firma Egemen a lăsat un CD pentru Sinan. De fapt pe CD era înregistrarea făcută de ea când Kerime a ucis-o pe sora lui Hazim. Servitoarea a vrut să îl ducă în camera lui Sinan dar chiar atunci apăruse Yagiz și l-a luat el.
Seara când Yagiz pregătise CD-ul pentru a-l viziona, Hazan a intrat în camera lui hotărâtă să îi spună adevărul ca să nu îl lase la mila lui Sinan și ca să fie alături de el măcar când va afla. Yagiz s-a îndepărtat de laptop ca să o întâmpine dar ea a văzut videoul și s-a răzgândit. L-a mințit că îl așteaptă un bărbat afară și până a ieșit el să vadă cine îl caută, ea a luat CD-ul și a mers în camera ei. Fazilet era acolo. Văzând reacția lui Fazilet, Hazan și-a dat seama că chiar ea a făcut înregistrarea. I-a spus că dacă ar fi denunțat-o pe Kerime, ei nu ar fi trecut prin atatea necazuri și că nu mai suportă gândul că e fiica ei. Fazilet s-a hotărât să o scape de Sinan dar nu putea să o facă singură așa că a apelat la ajutorul lui Yasemin. I-a cerut să descopere faptul că Sinan minte că are amnezie. În schimb Yasemin i-a cerut să facă tot posibilul ca noul șofer să fie concediat dar nu i-a spus că e fostul ei iubit și că e foarte periculos. A doua zi Yasemin a vorbit cu medicul lui Sinan iar Fazilet s-a speriat când l-a văzut prima dată pe șofer. Se pare că și ea îl cunoaște din trecut.

Sinan a mers la Kerime să o întrebe ce știe de Yagiz și de Hazan. A aflat de la ea că și Yagiz o iubește pe Hazan și că Fazilet și Hazim au știut.
Nu a vrut să creadă dar și-a amintit de ziua când Hazan și Yagiz au fost în sala de sport apoi a verificat înregistrarea camerelor de supraveghere de acolo și i-a văzut sărutându-se.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.