Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 16-17-18 (rezumat)

0 2,333

Sinan se amuză că Hazan și Nil se ceartă pentru el și o instigă pe Nil spunând că Hazan a petrecut noaptea acolo. Hazan pleacă foarte supărată pentru că își dă seama că pentru el totul e doar o glumă. Când ajunge acasă află că locuința lor a fost pusă în vânzare. În seara aceea doarme în stradă fiindcă nu are unde să meargă. Acum trebuie să închirieze o altă casă și să își găsească un serviciu cât mai repede. Sinan se străduiește să o facă pe Hazan să îl ierte dar nu îi va fi ușor. Când află că a rămas pe drumuri vrea să o ajute dar ea se încăpățânează și refuză ajutorul lui. Până la urmă Sinan cumpără casa în care a locuit Hazan și familia ei.

Yasemin îi spune lui Hazim că Ece a furat parfumul lui Sevinc. Ece nu recunoaște atunci dar mai târziu vorbește între patru ochi cu Hazim și îi spune sincer cât e de impresionată de tot ce este în casa lui și cum a ajuns parfumul la ea și îi promite că îl va înlocui. Hazim e înțelegător pentru că și el a avut o situație financiară grea în copilărie însă Selin reacționează foarte violent. Toți cred că Hazim o place pe Ece dar de fapt el este bun cu ea fiindcă îi amintește de el în tinerețe.
Yasin își vinde motocicleta și aurul părinților ca să o ajute pe Ece să cumpere acel parfum.

Pentru a putea să se scape de Fazilet și de fiicele ei, Yagiz alege altă femeie pentru a fi imaginea brandului lor. Toate visele lui Fazilet sunt ruinate. Chiar atunci găsește inelul de logodnă al lui Ece și își pierde controlul și o bate. Ece merge în cartierul ei și se întâlnește cu Yasin care tocmai a fost bătut și alungat de părinți din cauză că a furat aurul, și se decid să fugă din oraș.
Fazilet se întoarce acasă și întâmplător ajunge în autogară chiar când pleacă autobuzul în care se află Ece și Yasin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.