Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 22-23-24 (rezumat)

0 3,180

Ece se întoarce acasă cu Hazan. Fazilet află că Sinan a cumpărat casa lor și merge la Hazim să îl manipuleze ca să o angajeze din nou. Îi spune că Sinan le-a insultat din nou cu propunerea pe care i-a făcut-o lui Hazan și că dacă ar fi avut cu adevărat intenții bune i-ar fi propus să lucreze în continuare la vilă și astfel să achite chiria. Hazim oricum se gândea să îl pedepsească pe Sinan pentru că a cumpărat casa și acum are oportunitatea perfectă. O angajează pe Fazilet și astfel îi strică planurile lui Sinan care voia să se folosească de chestiunea cu casa pentru a petrece mai mult timp cu Hazan.

Gökhan vrea să îi facă pe Yagiz și pe Sinan să se certe și începe discuția despre faptul că Sinan a cumpărat casa pentru Hazan. Yagiz îi spune lui Sinan că e sigur că nu o va putea seduce indiferent cât s-ar strădui. Sinan o ia ca pe o provocare și pariază cu el că o va cuceri pe Hazan și o va face imaginea brandului lor de cosmetice. Yağız nu prea îl ia în serios dar următoarea zi Sinan începe să lucreze la asta. Se întâlnește cu Hazan pe stradă, îi desprinde părul, îi face rapid câteva fotografii și pleacă fără să îi dea vreo explicație. Puțin mai târziu, o mulțime de afișe sunt puse în oraș cu fotografia ei și se anunță că ea e imaginea brandului Egemen.

Consecințele nu întârzie să apară: Hazan se supără pe Sinan, Hazim îi concediază pe angajații care l-au ajutat, pe Sinan îl pedepsește prin faptul că îi ia mașina și cardurile dar pe Yagiz îl pedepsește și mai aspru pentru că închide departamentul de cosmetice care i-a aparținut lui și la care a lucrat timp de doi ani; ca urmare Yagiz își dă demisia.
Avocatul firmei încearcă să o contacteze pe Hazan fiindcă Sinan i-a folosit fotografia fără acordul ei și asta le-ar putea cauza mari probleme și un scandal uriaș. Fazilet încearcă să profite din situația aceasta și se înțelege cu avocatul să îi plătească o sumă mare de bani în schimbul semnăturii lui Hazan. Totul merge strună, Fazilet isi primește cecul și e la un pas de a scăpa din sărăcie când apare Hazan, rupe cecul și semnează fără nici o condiție actele necesare. Când iese din biroul avocatului îl aude pe Sinan spunându-i lui Hazim că e îndrăgostit de ea.

Yasin evadează din secția de poliție ca să o vadă pe Ece înainte să fie dus la închisoare. O găsește acasă plângând și crede că e tristă pentru el dar apoi află că de fapt ea e supărată și invidioasă că Hazan a devenit imaginea brandului Egemen. Pleacă necăjit și dezamăgit și se predă poliției.
Fazilet nu intenționa să își retragă plângerea însă se răzgândește fiindcă Sahliha îi spune lui Şükriye că ea a împins-o pe scări iar Sukriye o amenință pe Fazilet cu asta. Fazilet acceptă să își retragă plângerea cu condiția să o convingă pe Saliha să nu o denunțe.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.