Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 4-5-6 (rezumat)

0 2,291

Yagiz o insultă pe Hazan și o plătește crezând că e o femeie ușoară. Hazan îl rănește cu un cuțit dar nu reușește să îi spună motivul pentru care a mers acolo pentru că Yagiz pleacă repede după ce primește un telefon și află că mama lui a murit. Hazan nu știe că Yağız e fratele lui Sinan și că el e vinovat de cele întâmplate.
Saliha îi spune lui Fazilet că nu mai are nevoie să o înlocuiască fiindcă nu mai pleacă. Fazilet se întoarce acasă unde o găsește pe Hazan plângând și află ce s-a petrecut la hotel dar pare să fie mai afectată de faptul că Ece a mințit-o și nu s-a dus la ședința foto.

Dimineața, Ece îi spune fericită lui Fazilet că se va căsători cu Yasin. Fazilet o scoate furioasă în stradă și o pune să se uite la vecinele din jur ca să vadă ce viață nefericită va avea dacă se va mărita cu el. Fata cedează și îi spune că va face numai ce îi spune ea. După aceea, Fazilet o ia pe Ece și merg la înmormântarea lui Sevinc Egemen. Saliha vrea să o alunge de acolo dar nu reușește și până la urmă o lasă să rămână restul zilei să ajute la bucătărie. Fazilet încă speră că Sinan o va alege pe Ece și o trimite în camera lui să îi ducă ceai și să povestească puțin cu el. Ece ajunge din greșeală în camera lui Hazim. El își amintește că a văzut o fotografie de-a ei pentru audiția organizată de Sinan și după cum o privește se pare că o place.

Sinan pleacă de la înmormântare și merge la sala de sport după ce a aflat că Yagiz a știut că mama lor era bolnavă. Hazan îi spune că durerea sufletească nu se va diminua dacă se extenuează fizic dar cu timpul se va obișnui cu ea. El o întreabă pe cine a pierdut și ea îi spune că și-a pierdut tatăl.
Seara, Hazan se ceartă din nou cu Fazilet și îi reproșează că ea l-a ucis pe tatăl ei din cauza lăcomiei iar Fazilet e devastată și îi repetă în zadar că nu e vinovată de moartea lui.

A doua zi Fazilet începe serviciul în vila Egemen fiindcă Hazim a aflat că Saliha a devenit bunică și a insistat să își viziteze familia. Fazilet o ia din nou pe Ece cu ea sperând că îl va întâlni pe Sinan. La un moment dat apare o femeie modestă în casă și Hazim merge tulburat să vorbească cu ea. Din conversația lor reiese că unul din fiii familiei Egemen este al ei; Hazim i-a oferit bani în schimbul copilului. Femeia îl imploră s-o lase să îl vadă măcar o dată de aproape dar el o alungă furios. Ea vrea să îi dea un bilet pe care i-a scris unde poate să o găsească dacă se răzgândește dar Hazim pleacă și ea scapă biletul jos. Fazilet a văzut totul de pe fereastră și merge să o ajute pentru că se simte rău dar și să o iscodească. Femeia pleacă grăbită iar Fazilet găsește biletul și se gândește să o viziteze fiindcă locuiește aproape de ea.

Seara Ece merge să închidă fereastra camerei lui Hazim. E impresionată de luxul și bogăția din acea casă; se așează pe pat și admiră cuvertura apoi se întinde pentru câteva minute pentru că e obosită. Puțin mai târziu Hazim o găsește dormind în camera lui. Se așează lângă ea și întinde mâna spre ea, când apare fiica lui și îi vede pentru că ușa era deschisă.

Sinan și-a petrecut din nou întreaga zi în sala de sport și s-a îmbătat. Hazan insistă să îi cheme un taxi ca să nu conducă în starea asta dar el intră în mașină și îi spune să meargă cu el dacă vrea. Hazan merge cu el și încearcă să îl convingă să o lase pe ea să conducă dar el refuză, pierde controlul volanului și fac accident.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.