Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 48-49-50 (rezumat)

0 3,333

Ece si Hazim se căsătoresc în ciuda obiecțiilor lui Hazan și ale familiei Egemen. Hazim le spune copiiilor săi că trebuie să îi respecte decizia iar ei pleacă revoltați de acasă și fiecare încearcă să îl rănească în felul său.

Selin îi spune lui Yasin că Ece s-a căsătorit cu tatăl ei și îl ajută să iasă din spital și să ajungă la vilă, unde se confruntă cu Ece.
Hazim o întreabă pe Ece dacă Yasin e tatăl copilului iar ea îi spune că de acum el e tatăl copilului ei. A doua zi, Hazan se întoarce la vilă să încerce cu un ultim efort să o convingă pe Ece să renunțe la decizia ei dar Ece nu îi dă voie să intre în casă.

Selin îi propune lui Yasin să se căsătorească cu ea ca să se răzbune amândoi pe Hazim și pe Ece. Yasin vrea să se răzbune pe ei dar nu astfel însă Selin pare că nu va renunța la ideea ei.

Sinan află că Hazan va fi imaginea brandului Egemen și încearcă să o convingă să renunțe știind că face asta doar ca să îl pedepsească pe el.
Guzide vrea ca Ece să semneze contractul prenupțial și iscă un nou scandal. Fazilet nu vrea nici în ruptul capului să accepte și îl amenință pe Hazim că îi va da în vileag secretul.

Acest rezumat este facut dupa varianta originala a episodului 15, care are in jur de 150 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.