Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 67-68-69-70 / rezumat

0 3,325

Hazan vrea să le spună lui Sinan și lui Yagiz că unul dintre ei este fiul lui Kerime însă înainte să înceapă discuția, ei îi arată rezultatul testului ADN.
Ece susține în continuare că Hazim e tatăl copilului și se supără pe Hazan pentru că nu i-a spus despre test.
Yasemin îi cheamă pe Yasin și pe Selin și le spune că copilul este al lui Yasin. El o întreabă bucuros pe Ece dacă e adevărat însă ea neagă apoi pleacă la mormântul lui Hazim.

Frații Egemen le-au spus servitoarelor să pregătească bagajele lui Fazilet și ale lui Ece însă când părea că visele lui Fazilet s-au năruit într-o clipă, lucrurile se schimbă din nou în favoarea ei fiindcă Hazim trăiește și se întoarce acasă. După ce copiii depășesc șocul revederii, Hazim le povestește că a plecat la casa părintească fiindcă a avut nevoie să stea un pic singur după toate scandalurile și necazurile prin care a trecut; în drum spre acea casă i-a dat mașina unui om străin și tocmai a aflat din ziar despre accident.

Fazilet nu pierde nici o clipă ci imediat îi spune lui Hazim ce au făcut copiii lui. Hazim pleacă să o caute pe Ece și o găsește la mormântul lui plângând și spunând că pentru ea el este tatăl copilului și nu îi pasă că a pierdut banii. Îi promite că copilul ei îl va iubi și că vor merge zilnic la el. Când îl vede pe Hazim, Ece îl îmbrățișează plângând în hohote apoi se întorc împreună acasă iar Hazim îi ceartă pe copii, în special pe Yagiz, pentru că l-au deshumat. După aceea Hazim își schimbă testamentul.

Yagiz își face bagajul și se întoarce la apartamentul său. Și Hazan pleacă fiindcă Ece îi reproșează că din cauza ei a trecut prin toate acestea și pentru că nu vrea să recunoască faptul că Yasin e tatăl copilului.
A doua zi Yagiz și Sinan o întreabă pe Kerime de ce păstrează articole despre ei. Hazan nu o lasă să le răspundă deoarece nu mai vrea ca cei doi să afle că unul dintre ei nu este fiul familiei Egemen fiindcă în ultimul timp au trecut prin multe necazuri și știe că asta ar fi prea mult pentru ei și i-ar dărâma.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.