Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 71-72-73 (rezumat)

0 3,835

Hazan le spune lui Sinan și lui Yagiz că acele articole din ziare sunt ale ei. Sinan a văzut doar articolele cu Yagiz iar acum crede că Hazan era interesată de el de la început. Yagiz o cunoaște suficient de bine încât să își dea seama că minte și o întreabă de ce o protejează pe Kerime dar Hazan susține în continuare că articolele sunt ale ei. Mai târziu, Hazan observă că Sinan este furios pe Yagiz și îl întreabă care este motivul iar el îi spune că a observat că ei doi sunt tot timpul împreună. Hazan își dă seama ce insinuează și se necăjește mult.
După aceea Sinan începe să frecventeze din nou cluburile de noapte iar Hazan se mută în clădirea în care locuiește Yagiz ca să îl rănească pe Sinan și să îl facă să regrete vorbele pe care i le-a spus.

Ece îi spune lui Hazan că Yasin e tatăl copilului și cum a ajuns să se căsătorească cu Hazim. Hazan nu îi spune lui Yasin dar se ceartă cu Fazilet pentru ce i-a făcut lui Ece.
Hazim continuă să își pedepsească copiii. Întâi și-a schimbat testamentul iar acum îi închide conturile lui Sinan și îl plătește cu un salariu minim pentru ce lucrează la firma familiei, lui Gokhan îi ia toate drepturile pe care le avea ca director iar pe Yagiz îl concediază dar îl lasă să mai lucreze o săptămână, până când vor încheia campania pentru produsele cosmetice. De fapt furia și comportamentul lui Hazim sunt efectele medicamentelor pe care i le administrează Yasemin.

Yasin vrea din nou să o rănească pe Ece și o trimite pe Selin să-l convingă pe Hazim să-i primească pe amândoi la vilă însă Hazim îi spune că poate să se întoarcă acasă numai când va divorța de Yasin.

Fazilet – instigată de Yasemin – îi cere lui Hazim să scoată din sufragerie tabloul de familie în care este și soția lui. Hazim se enervează și îi spune că nimeni nu se va atinge de tablou. Fazilet își dă seama că a căzut în cursa lui Yasemin dar e prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Dimineața tabloul lipsește iar un curier apare la ușă cu un tablou mare cu flori și spune că a fost comandat de Fazilet. Oricât ar încerca Fazilet să nege, nimeni nu crede că nu ea a luat tabloul. Hazim o scoate afară din casă iar Ece îl susține. Înainte ca Fazilet să iasă din casă, Ece îi șoptește că poate să fie Ece Egemen și fără ea și îi urează drum bun.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.