Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 7-8-9 (rezumat)

0 1,937

Sinan și Hazan au făcut accident de mașină. Yagiz îl sună pe Sinan iar Hazan reușește să răspundă și să spună că au nevoie de ajutor apoi își pierde cunoștința. Yagiz îi găsește și îi duce la spital.
Selin a găsit-o pe Ece dormind în patul mamei sale și pe Hazim lângă ea. Țipă la Ece și toată familia află ce s-a petrecut. Hazim nu o ceartă pe Ece ci pe Selin. Yasemin profită de situație și o instigă pe Selin amintindu-i că Ece e una dintre participantele la castingul organizat de Sinan.
În urma acestei întâmplări sora lui Hazim o concediază pe Fazilet.

Puțin mai târziu cele două familii se întâlnesc în spital unde Hazan și Sinan se află în operație. Situația lui Sinan e mai complicată fiindcă are nevoie de transfuzie de sânge și nu se găsește un donator compatibil. Ece are aceeași grupă sanguină și se oferă să doneze ea. Hazim merge în salonul unde i se recoltează sânge iar Ece îl prinde de mână fără să observe că el stătea lângă ea. Tocmai în clipa aceea apare Yagiz și își face o impresie greșită despre ei dar nu spune nimic.

Hazan a scăpat cu bine din operație iar starea lui Sinan se îmbunătățește repede datorită lui Ece. Pentru Fazilet aceasta este o oportunitate de care se va folosi pentru a fi reangajată la vila Egemen.
Yagiz nu își amintește că Hazan e fata de la hotel dar i se pare cunoscută și începe să caute informații despre ea.
Femeia care este mama unuia dintre băieții Egemen așteaptă în fața spitalului și se roagă. Îl întâlnește pe Yagiz și îl întreabă dacă Sinan e fratele lui și ce diferență de vârstă e între ei. Hazim o vede discutând cu Yagiz și îl strigă iar ea pleacă.

A doua zi Hazan e externată. Fazilet află că o mulțime de reporteri așteaptă în fața spitalului să o fotografieze pe fata care a făcut accident cu Sinan. Familia Egemen nu vrea ca Hazan să fie văzută dar Fazilet le spune reporterilor că vor ieși pe ușa din spate. Înainte de a pleca din spital, Hazan îl vede pe Yagiz și află că e fratele lui Sinan.

Yasin și Ece se decid să se logodească pe ascuns.
Fazilet reușește să îl convingă pe Hasim să nu o concedieze. Hasim a acceptat să o lase să mai lucreze încă patru zile, până la întoarcerea lui Saliha, cu condiția să nu o mai ducă pe Ece acolo.
Yagiz e convins că Fazilet și fiicele ei au un scop ascuns pentru care au intrat în familia lor și nu crede că toate întâmplările au fost doar coincidențe.

Următoarea zi Sinan este externat din spital și le spune reporterilor că a făcut accident cu noua lui iubită.
Hazan merge la vila Egemen și îi aruncă lui Yagiz în față bancnota pe care i-a dat-o la hotel.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.