Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 74-75-76 (rezumat)

0 2,313

Hazan s-a mutat în clădirea în care locuiește Yagiz ca să îi dea o lecție lui Sinan. Yagiz nu este de acord cu asta și insistă să nu îl amestece în jocul ei dar Hazan se încăpățânează să își continue planul fiindcă nu știe că Sinan e supărat și gelos pe Yagiz.
Înainte ca lucrurile să ia amploare, Yagiz îi spune lui Sinan să se mute la el și insistă să rămână el singur la ședința foto a lui Hazan. Seara șoferul lor îi ia pe Sinan și pe Hazan de la studio și îi duce pe amândoi la blocul lui Yagiz. Atunci Sinan află că Hazan s-a mutat acolo, se ceartă cu amândoi dar nu le spune direct ce îl deranjează și nu mai vrea să locuiască la Yagiz.

Când pleacă Sinan, Hazan îl întreabă pe Yagiz de ce are suspiciunile acelea în privința ei dar el evită să îi răspundă. Apoi Yagiz merge la mormântul mamei sale și îi povestește că s-a îndrăgostit și nu poate să stea departe de ea oricât ar încerca dar promite că va găsi o soluție fiindcă nu vrea să îl supere pe Sinan.

Fazilet s-a întors la casa ei care a fost incendiată. Deși e necăjită pentru că Ece a scos-o afară din casă, mai mult e îngrijorată pentru că fata a rămas singură între dușmani. Bilnaz insistă să o sune pe Hazan dar ea nu vrea fiindcă și ea a necăjit-o. Ece merge dimineața la ea și îi dă bani și îi spune că poate să locuiască într-una din casele lui Hazim însă Fazilet refuză. Când Ece pleacă, Fazilet o sună pe Kerime și îi cere să fie cu ochii pe Yasemin și să îi spună tot ce face.

Seara Yasemin îi trimite un mesaj lui Yasin de pe telefonul lui Ece și îi spune să meargă pe strada din fața vilei pentru că trebuie să vorbească ceva important cu el. Yasin merge acolo și când ajunge îi scrie lui Ece să iasă afară. Ece crede că e un joc de-al lui dar iese afară și niște jurnaliști îi fotografiază împreună. Yasin fuge după ei dar nu îi prinde iar Ece se întoarce în casă îngrijorată și îi povestește lui Yasemin. Yasemin vrea să îi câștige încrederea și se preface că o sună pe o prietenă care lucrează la acea revistă și o roagă să nu publice știrea. A doua zi Ece îi spune lui Yasemin că Hazim e tot timpul furios iar ea o sfătuiește să îi pună niște calmante în mâncare pe ascuns dar Ece nu vrea. Apoi Yasemin o trimite pe servitoare la Selin să îi spună că Yasin și Ece s-au întâlnit seara în fața casei iar Selin îi spune lui Hazim.

Sinan nu vrea să se întoarcă acasă și nu are nici bani pentru a se caza la un hotel așa că doarme în barca unui pescar iar niște jurnaliști îl văd întâmplător și îl fotografiază. A doua zi când știrea apare în ziar, Yagiz îl pune pe Erdal să îl ducă pe Sinan acasă la el cât mai repede. Erdal îl minte pe Sinan că Yagiz a făcut infarct iar Sinan fuge în grabă la el. Când ajunge Yagiz îi spune că l-a chemat acolo ca să discute. Sinan nu vrea să vorbească cu el și pleacă iar Yagiz merge după el, îl oprește pe hol și deschide subiectul legat de Hazan. Ece tocmai mergea la Hazan și când îi vede certându-se, se ascunde și ascultă ce vorbesc. Atunci apare și Hazan și iese din lift chiar în momentul când Sinan îl întreabă direct pe Yagiz de cât timp e îndrăgostit de ea.

Acest rezumat este facut dupa varianta originala a episodului 22, care are aproximativ 160 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.