Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 77-78-79 (rezumat)

0 3,736

Hazan nu a auzit când Sinan l-a întrebat pe Yagiz de când s-a îndrăgostit de ea fiindcă asculta radioul în căști. După ce Ece și Hazan au plecat, Yagiz i-a spus lui Sinan că nu e îndrăgostit de Hazan.
Ece nu i-a spus lui Hazan ce au vorbit cei doi frați, dar a întrebat-o de ce s-a mutat acolo. Hazan nu a vrut să vorbească despre asta iar Ece nu a mai insistat și i-a povestit că au scos-o afară pe Fazilet și că s-a întors acasă. După aceea Hazan a mers la Fazilet și i-a propus să se mute la ea dar a și certat-o iar Fazilet a preferat să rămână acolo.

Hazim a aflat de la Selin că Ece s-a întâlnit seara cu Yasin și a trimis niște oameni să îl ia pe Yasin cu forța și să îl ducă la el, pe șantier. Oguz era cu Yasin când a fost luat și i-a spus lui Selin iar ea a mers acasă să îl salveze. Gokhan și-a dat seama că Hazim l-a dus pe șantier și a plecat acolo împreună cu Ece și cu Selin.
Hazim avea o armă și l-a amenințat pe Yasin că îl va ucide dacă nu divorțează de Selin și dacă nu stă departe de Ece. Gökhan și fetele au ajuns acolo la timp și l-au oprit.

Ece a început să se teamă că până la urmă Hazim îl va ucide pe Yasin, de aceea a rugat-o pe Yasemin să o ducă la psihologul ei să discute cu el despre Hazim. Yasemin a dus-o la un tip angajat de ea și el i-a spus lui Ece să îi dea lui Hazim medicamentul pe care i l-a dat lui Yasemin. Ece a luat medicamentul de la Yasemin și a început să îl pună în mâncarea și în băutura lui Hazim pe ascuns sperând că îl va ajuta să se calmeze și după aceea îl va putea convinge să meargă la un psiholog. De fapt acel medicament îl face mai irascibil.

Sinan i-a spus lui Yagiz că el și Hazan nu au putut să vorbească și să își rezolve problemele fiindcă de fiecare dată când au încercat unul dintre ei a fugit.
Yagiz a organizat o ședință foto în afara orașului pentru ziua următoare și a aranjat ca Hazan și Sinan să rămână singuri acolo ca să discute și să se împace. Chiar atunci Hazim i-a chemat pe Yagiz și pe Sinan la ședință și le-a spus că închide departamentul de cosmetice fiindcă au depășit termenul pe care l-au avut pentru terminarea campaniei și că ei vor plăti toate cheltuielile care s-au facut cu acel departament. Sinan nu are cum să plătească fiindcă are doar un salariu minim așa că Hazim i-a spus că nu își va primi salariul câțiva ani pentru a-și achita partea. Yagiz are toți banii necesari și i-a transferat în contul firmei lui Hazim ca să nu închidă departamentul. Gokhan și Sinan l-au sfătuit să nu facă asta dar Yagiz a preferat să riște să dea faliment fiindcă acea ședință foto era singura soluție prin care îi putea împaca pe Sinan și Hazan.
După aceea Yagiz a mers la sala de sport pe terenul de baschet iar Hazan i s-a alăturat. Ece a mers în vizită la Hazan si i-a văzut jucând împreună apoi a întrebat-o pe Hazan dacă e sigură că nu este nimic între ei. Hazan a negat și s-a supărat că a insinuat așa ceva.

Dimineața Yagiz, Sinan și Hazan au plecat în alt oraș pentru ședința foto. Pe tot parcursul ședinței Hazan și Sinan nu s-au înțeles deloc apoi Yagiz i-a închis într-o casă lăsându-i singuri să discute.
Ece i-a spus lui Oguz că Yasin e cel care a distrus relația lor pentru că a înșelat-o cu Selin. I-a povestit că i-a văzut sărutându-se când el a fost internat în spital iar atunci a apărut Yasin și a auzit-o.

Acest rezumat este facut dupa varianta originala a episodului 23, care are aproximativ 150 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.