Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 83-84-85 (rezumat)

0 2,876

Bilnaz i-a spus lui Hazan că Fazilet s-a întors în satul natal și că a suferit mult în casa părintească și dacă îi pasă măcar puțin de ea, să o aducă înapoi. Hazan l-a rugat pe Yagiz să o ducă în stația de autobuz însă el a înțeles din spusele lui Bilnaz că nici ea nici Fazilet nu sunt pregătite să meargă în acel sat și s-a gândit că ar fi mai bine să prindă din urmă autobuzul în care se afla Fazilet. Hazan a luat-o pe Fazilet acasă la ea și a întrebat-o despre trecutul ei dar ea a evitat să îi răspundă la întrebări.

Fazilet i-a povestit lui Hazan cum a căzut în cursa lui Yasemin și a rugat-o să vorbească cu Ece pentru că se temea că nu e în siguranță. Hazan a înțeles că de data aceasta Fazilet e nevinovată și a încercat să îi explice lui Ece dar ea a acuzat-o că e invidioasă și i-a spus că are încredere în Yasemin. După aceea Ece i-a povestit lui Yasemin despre întâlnirea dintre Hazan și Yagiz la hotel.

Selin a aflat că trebuie să facă avort și a vrut să îi spună lui Yasin dar când s-a întors de la spital și a ajuns în cartier, le-a auzit pe Ece și pe Sukryie spunând că tatăl copilului lui Ece este Yasin. Ece a plecat neștiind că Selin a fost acolo însă Sukryie a văzut-o. Atunci a apărut și Yasin iar Selin i-a dat o palmă apoi Sukryie a dus-o repede acasă și a sfătuit-o să nu spună nimănui dacă vrea să nu îl piardă pe Yasin . După aceea Yasin a mers acasă și i-a promis lui Selin că de acum înainte ei doi și copilul lor vor fi o familie adevărată și că vor lăsa în urmă trecutul și planurile de răzbunare. Selin nu i-a mai spus nici că trebuie să facă avort.

Sinan a mers să discute cu Hazim despre departamentul de cosmetice iar Hazim l-a întrebat când vor ajunge mama și mătușa lui. Sinan a fost șocat și a vrut să cheme un doctor dar Hazim și-a revenit brusc și a chemat paznicii să îl scoată afară apoi i-a transmis că l-a concediat. Sinan i-a povestit lui Gokhan despre asta apoi Gokhan a încercat să vorbească cu Hazim dar el l-a amenințat că îl va concedia și pe el dacă îi mai cere socoteală pentru deciziile lui sau dacă mai insinuează că e bolnav.

Când Hazan a fost plecată la Ece, Sinan a mers acasă la ea neștiind că Fazilet era acolo. A bătut la ușă și aștepta pe prag cu ochii închiși ca Hazan să îl sărute. Fazilet a deschis ușa și l-a plesnit apoi l-a invitat în casă și l-a certat. Când s-a întors Hazan acasă, și-a dat seama că are o mulțime de explicații de dat legate de împăcarea ei cu Sinan, prietenia cu Yagiz și mutarea în acel bloc dar nu a răspuns la nici una din întrebările lui Fazilet și a rugat-o să nu-i mai amintească de prima întâlnire cu Yagiz.

Hazim i-a transmis lui Yagiz prin avocatul său că nu îi va permite să folosească numele Egemen pentru brandul de cosmetice. Yagiz a mers la Hazim și i-a spus că nu poate să îi ia numele de familie iar Hazim i-a răspuns că poate fiindcă el este singurul Egemen din acea încăpere. Yagiz a crezut că prin vorbele acestea Hazim a vrut să îl amenințe că îl va dezmoșteni. A plecat de acolo supărat dar totuși nu a renunțat să folosească numele pentru brand.
Gokhan era tot mai îngrijorat pentru Hazim din cauza comportamentului său iar Yasemin l-a convins că nu mai e capabil să se ocupe de companie și că trebuie să îl declare nebun, dar fără să știe frații lui. Gokhan a rugat-o pe ea să găsească un medic care să facă asta și  să se ocupe de toate procedurile.

După aceea Gokhan le-a propus lui Sinan și lui Yagiz să îi ajute financiar cu condiția să găsească altă femeie pentru a fi imaginea brandului. Sinan a fost de acord fiindcă credea că Hazan oricum nu și-a dorit asta dar Yagiz a refuzat pentru că el a văzut că pe parcurs Hazan s-a schimbat mult și acum e foarte entuziasmată de munca ei.
Pregătirile pentru campania de promovare a produselor cosmetice s-au încheiat iar ultimul lucru care a mai rămas de făcut a fost petrecerea de lansare a noului brand. Sinan și-a vândut mașina pentru a-l ajuta pe Yagiz cu ultimele cheltuieli. Și Hazan le-a dat toate economiile ei și le-a spus cât de mult a însemnat pentru ea drumul pe care l-au parcurs împreună fiindcă a ajutat-o să se redescopere și să se accepte. Vânzând cât de fericită era, Yagiz a început pregătirile cu și mai mult elan.
Cu puținii bani pe care îi aveau, au închiriat un depozit vechi și au făcut curățenie împreună.

După două zile a avut loc petrecerea de lansare. Hazan avea emoții mari. Fazilet era lângă ea însă se gândea doar la Ece iar Ece a mers la petrecere dar în loc să fie alături de sora ei, a preferat să stea cu Yasemin.
Totul părea că va merge bine până când Yagiz a chemat-o pe Hazan pe scenă. Atunci, pe un ecran mare, au apărut imaginile cu Hazan și cu Yagiz părăsind hotelul, în timp ce un tip povestea că totul a început cu o seară petrecută la un hotel unde Yagiz a cumpărat-o ieftin pe Hazan.

Acest rezumat este facut dupa varianta originala a episodului 25, care are aproximativ 160 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.