Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 86-87-88 (rezumat)

0 2,959

Yagiz a început să investigheze cine se afla în spatele celor întâmplate la petrecerea de lansare și până la urmă a aflat de la Ece că Yasemin știa întreaga poveste despre cum s-au cunoscut el și Hazan.

Gokhan s-a certat cu Yasemin dar din cauza că starea de sănătate a lui Hazim se deteriorase tot mai mult, a avut nevoie de ajutorul ei pentru a-l interna fără știrea fraților săi și pentru a ajunge la conducerea companiei.

Hazan și Sinan s-au străduit să salveze reputația brandului de cosmetice. Yagiz s-a decis să plece în America și întâi și-a luat rămas bun de la angajați, apoi de la Hazan și de la Sinan. Amândoi au fost foarte supărați din cauza plecării lui.

Fazilet a bănuit că s-a întâmplat ceva cu Hazim, a urmărit-o pe Yasemin și a aflat că l-au internat într-un spital. A luat-o pe Ece și au mers imediat la el. Când l-a văzut, Ece a înțeles că medicamentele pe care i le-a dat l-au îmbolnăvit și că a căzut din nou în capcana lui Yasemin.
Ece a anunțat-o pe Hazan iar ea a plecat la aeroport să îi spună lui Yagiz, dar a ajuns prea târziu pentru că avionul decolase.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.