Fiicele doamnei Fazilet – episodul 160-163 (rezumat)

0 7,539

Fazilet s-a panicat când l-a văzut pe Kudret și se teme că dacă îl va concedia, le va distruge pe ea și pe fiicele ei. Yasemin isi da seama că se cunosc și insistă să se alieze ca să scape de el.
Sinan a aflat că Yagiz o iubește pe Hazan și își calculează cu răbdare pașii spre răzbunare. Întâi o caută pe Kerime să îi spună că Yagiz e fiul ei dar nu o găsește fiindcă Hazim a mutat-o în altă casă.
Kudret o șantajează pe Yasemin ca să divorțeze și să îi ceară lui Gokhan 10 mil de lire apoi să se întoarcă la el împreună cu fiica lor.

Hazim a dus-o pe Ece la o casă de la țară fiindcă ea își dorea să nască undeva departe de familie și de vilă. A lăsat-o în grija lui Lale, moașa care a ajutat-o pe Sevinc la nașterea lui Selin. Ece a plecat fără să le spună lui Fazilet si lui Hazan și și-a lăsat telefonul la vilă pentru că nu voia să fie sunată de ele.
Lale se comportă frumos cu Ece în prezența lui Hazim dar nu o agreează deloc pentru că era prietenă cu Sevinc. Ece observă asta și îi lasă un mesaj lui Hazim de pe telefonul servitoarei în care îi spune că nu se simte în siguranță lângă ea.
Selin o contactează pe Lale și îi oferă toată averea ei ca să o ajute să se răzbune pe Ece.

Yagiz e mai hotărât ca niciodată să afle ce îi ascunde Hazan.
Hazan îi arată dovada că Kerime a ucis-o pe sora lui Hazim ca să nu mai caute răspunsuri și ca să îl facă pe Sinan să înțeleagă ce distructiv ar fi pentru ei dacă s-ar afla tot adevărul. Yagiz îi arată înregistrarea lui Hazim și fraților lui și îl întreabă revoltat pe Hazim dacă a știut asta. Hazim minte că nu a știut apoi merg toți la secția de poliție să predea dovada. Fazilet trebuie să meargă cu ei ca să spună cine i-a dat acel CD.
În drum spre secția de poliție Fazilet ii spune lui Hazim că Sinan nu are amnezie și că a aflat de Yagiz și Hazan. Mai târziu Hazim vorbește cu Sinan despre asta și încearcă să îl convingă să renunțe la răzbunare dar nu reușește.

A doua zi, Sinan îi cheamă pe Hazan și pe Yagiz în camera lui apoi cineva îi sună pe Sinan și pe Yagiz în același timp și le spune că a apărut o știre în presă despre Yagiz și Hazan. Sinan se preface că nu știa și se uită pe internet să vadă despre ce este vorba. Găsește știrea și înregistrarea video din sala de sport făcută când Hazan și Yagiz s-au sărutat și le-o arată “mirat” și lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.