Fiicele doamnei Fazilet – episodul 164-165-166-167 (rezumat)

0 9,283

Sinan a aranjat să fie publicată doar partea din înregistrarea video când Yagiz a sărutat-o pe Hazan apoi ea i-a dat o palmă. Yagiz și-a cerut iertare de la Sinan și i-a spus că s-a îndrăgostit de ea. Hazan a vrut să spună ceva dar Sinan a întrerupt-o pentru că acesta era doar începutul planului de răzbunare. A luat-o de mână și i-a spus să nu se simtă vinovată pentru că nu are nici o vină.
Yagiz și-a făcut bagajele și a plecat de acolo. Când a ieșit din casă a fost asaltat de o mulțime de jurnaliști. Hazim nu a putut să intervină fiindcă Sinan îl șantaja cu faptul că a ascuns dovada că Kerime a ucis-o pe sora lui. Yagiz nu a răspuns la întrebările lor jignitoare dar când unul dintre ei a insultat-o pe Hazan, a mers spre el să îl bată. Hazim l-a luat de acolo și l-a certat pentru că i-a adus în situația aceasta.
După aceea a apărut Gokhan și l-a lovit pe un jurnalist fiindcă l-a întrebat dacă își va proteja soția de fratele lui.
Hazan nu a vrut să îl lase pe Yagiz să treacă singur prin asta dar nu a putut să facă nimic fiindcă Sinan a amenințat-o că îi va spune că e fiul lui Kerime dacă nu continuă jocul lui.

După plecarea lui Yagiz, Sinan a ieșit afară împreună cu Hazan și i-a invitat pe jurnaliști în curte. Printre altele le-a spus că trădarea lui Yagiz i-a rănit pe el și pe viitoarea lui soție și i-a rugat să nu îi deranjeze familia.
Lale i-a dat lui Ece un medicament care a făcut-o să-și piardă cunoștința apoi a dus-o într-o clădire părăsită. Ece s-a trezit legată de pat într-o sală de spital improvizată.
Lale a sunat-o pe Selin revoltată când a văzut în ce condiții neigienice le-a dus, fiindcă a fost de acord să o ajute numai cu condiția ca Ece și copilul să nu pățească nimic. Selin a insistat să facă ce i-a cerut altfel nu o va plăti. A mințit-o că vrea doar să îi ia copilul lui Ece ca să o șantajeze să divorțeze de Hazim și că după aceea i-l va da înapoi.
Lale a mers la Ece si i-a spus să o cheme când încep durerile nașterii. Ece a intrebat-o îngrozită de ce a dus-o acolo dar nu a primit nici un răspuns.

Hazim l-a rugat pe Yagiz să se întoarcă în America.
Gokhan a rămas la mijloc între frații săi. Sinan așteaptă ca el să aleagă dacă va fi de partea lui sau a lui Yagiz.
Yagiz îl sună doar pe Gokhan ca să îl întrebe de Sinan și de Hazan dar nu vrea să îi spună unde se află. Totuși Gokhan isi dă seama unde a mers și îi dă adresa lui Hazan. Sinan a pus pe cineva să o urmărească pe Hazan și află că Gokhan a ajutat-o să se întâlnească cu Yagiz.
Când se întâlnesc, Hazan și Yagiz se îmbrățișează iar cel care a urmărit-o îi trimite fotografii cu ei lui Sinan. El intenționează să le trimită mai târziu la presă. Pe de altă parte Sinan a pus pe cineva să afle unde se află Kerime.

Altă parte a planului de răzbunare al lui Sinan e să îi ruineze cariera lui Yagiz. Le pune pe Nil și pe Hazan să semneze concedierea lui apoi îi trimite lui Yagiz înștiințarea
Fazilet e îngrijorată și necăjită pentru ambele fiice. De Ece nu știe nici măcar unde se află iar Hazim i-a spus că nu vrea să vorbească cu ea și că vrea să nască singură în liniște. Îi pare rău că i-a cauzat atâtea necazuri lui Hazan și vrea să o salveze din jocurile lui Sinan. Intră în camera lui Yasemin pe ascuns și găsește CD-ul care dovedește că Sinan nu are amnezie apoi i-l dă lui Yagiz.

Ece naște iar Lale îi ia copilul și i-l dă lui Selin fără să știe că intenționează să scape de amândoi. Îi spune că copilul trebuie dus la spital cât mai repede fiindcă au fost complicații la naștere iar Selin o asigură că va avea grijă de el.
Hazim merge în vizită la Ece și află de la servitoare că Lale a dus-o în altă parte.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.