Fiicele doamnei Fazilet – un nou serial turcesc la Pro 2

0 8,512

Postul TV Pro 2 va difuza din 22 septembrie de la ora 21:00 un nou serial turcesc: Fiicele doamnei Fazilet.
Serialul este o producție Avsar Film și a fost difuzat în Turcia în perioada martie 2017 – iunie 2018 pe postul Star TV. A fost scris de scenarista Sirma Yanık, produs de Şükrü Avşar și regizat de Murat Saraçoğlu.

Fiicele doamnei Fazilet are 2 sezoane și 50 de episoade, fiecare episod având aproximativ 150 de minute.

Subiectul serialului:
Fazilet (Nazan Kesal) este văduvă și trăiește într-un cartier sărac cu cele două fiice ale sale, Hazan (Deniz Baysal) și Ece (Afra Saracoglu). Și-a crescut fiicele cu dificultate dar nu renunță niciodată la visul de a avea o viață mai bună. Își dorește ca fiica sa Ece să devină actriță sau fotomodel și astfel să se îmbogățească. În realizarea acestui obiectiv, neglijează educația fiicei sale și o duce la multe audiții. Pe de altă parte, Hazan nu aprobă atitudinea mamei sale și își ascunde frumusețea. Poartă haine masculine și lucrează la o sală de sport ca antrenoare. O învinuiește pe mama ei pentru moartea tatălui și nu se înțelege deloc cu ea. Hazan crede că Fazilet nu o iubește din cauza faptului că a trebuit să renunțe la visele ei după ce a născut-o. Din acest motiv este încăpățânată și agresivă față de ea. Hazan devine cel mai mare obstacol în fața viselor lui Fazilet și o atacă pe mama ei pentru că se folosește de Ece.

Viața lui Fazilet și a fiicelor sale se schimbă drastic atunci când întâlnesc familia bogată și prestigioasă Egemen. Hazim Egemen (Mahir Gunsirak) și Sevinc Egemen trăiesc o viață îmbelșugată într-un conac mare pe malul Bosforului. Au trei fii și o fiică: Gokhan, Yagiz, Sinan și Selin.
Gokhan (Tolga Gulec) este fiul cel mai mare și este căsătorit cu Yasemin (Hazal Tureșan).
Yagiz (Caglar Ertugrul) este fiul preferat al părinților deoarece are foarte mare succes, este înțelegător, de încredere și matur. Lucrează la afacerea familiei alături de tatăl său.
Sinan (Alp Navruz), fiul cel mai tânăr este libertin și lipsit de griji. Chiar dacă este logodit, el continuă să se întâlnească cu alte femei.

Yagiz îl pune pe Sinan să gestioneze Campania de cosmetică a afacerii familiale și să aleagă cea mai frumoasă față pentru produsele lor. Pentru această campanie, Sinan organizează o audiție și încearcă să facă tot posibilul pentru a nu-și dezamăgi familia.
Din pură coincidență, drumurile celor două familii se intersectează. Ece trece de prima audiție a acestei campanii și devine una dintre finaliste. Cu toate acestea, ea ratează ocazia de a intra la a doua audiție. Fazilet îl convinge pe Sinan să îi dea fiicei sale a doua șansă iar el o programează în cele din urmă pe Ece la o ședință foto la ora 22:00.
Lucrurile se complică atunci când iubitul lui Ece nu o lasă să meargă la hotel pentru ședința foto. Ece trebuie să aleagă între iubitul ei și mama ei. Pentru a-și salva sora din această situație, Hazan decide să meargă la ședința foto în locul ei. Se îmbracă frumos și se machiază pentru prima dată în viața sa și merge la hotel unde nu o așteaptă o ședință foto ci o farsă urâtă.

Fiicele doamnei Fazilet este un serial de excepție din care nu lipsesc drama și intrigile.
Își va îndeplini Fazilet în cele din urmă visul de a deveni bogată? Va dezvălui Hazan iubirea ei platonică față de Sinan? Va găsi Sinan în cele din urmă dragostea adevărată? Îl va alege Hazan pe libertinul Sinan sau pe Yagiz cel responsabil? Va continua Ece să fie alături de iubitul ei Yasin sau va lăsa totul în urmă pentru a se îmbogăți? Cum se va schimba viața familiei Egemen după sosirea lui Fazilet și a fiicelor sale?

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.